Nektek bevonzotta a rozsakvarc a szerelmet? Bevalt? (Pl. : nyaklanc, karkoto. )
Figyelt kérdés
2017. szept. 2. 22:10
1/11 anonim válasza:
...
Az egy darab kő...
Lehet szép kő, de a közönséges kvarctól konkrétan a mangántartalmában különbözik...
2/11 eszti_palotai válasza:
Szerelmi harmonizációt csináltass!
3/11 thuesday válasza:
placebóval lehetséges hogy működik
4/11 anonim válasza:
A szívcsakrát teszi aktívabbá. Több energia, erősebb èrzèsek, növekvő tudatosság, ennyire tènyleg jó ha nyaklánckènt használod.
5/11 anonim válasza:
Az ametiszt vonzza be a szerelmet, a rózsakvarc az csak gyógyítja a szerelem ált. okozott sebeket.
Az ametiszt az igaz szerelem köve.
6/11 anonim válasza:
Tehát azt állítod, hogy némi vas és titán nyomnyi mennyisége ekkora fenenagy változást idézne elő? :D
7/11 anonim válasza:
A sok idióta ökör new age-s tan hatására lettek az ásványok mindenféle isteni képességgel, meg egyéb varázslatokkal felruházva... :)
Szánalmas merre tart a világ, nem sokat jósolok az emberiségnek már sajnos... :/
8/11 anonim válasza:
Be. Igen. Nagyon is. Mig ossze nem jott, majd bekvarcoltam.
De most mar minden rendben van. Nem kvarcolok tovabb a szerelem ellen.
9/11 anonim válasza:
Most, hogy belegondolok, amikor a férjemet megismertem, épp rózsakvarcos fülbevalókat hordtam.
De nem hiszem, hogy ennek bármiféle szerepe lett volna. :)
10/11 anonim válasza:
Nekem az vonzotta a szerelmet be, hogy van szókincsem és elkápráztattam...Persze azt tegyük hozzá, hogy ki is elégítem szexuális is. Sóderkavicsokkal sosem próbálkoztam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!