Volt nyáron valami ezorétikus, szellemes, mágiás kalandod?
Figyelt kérdés
A szomszéd ma mondta, hogy szellemeket idézett uncsiból és persze utána hetekig parázott, hogy mitől nyikorog a vitrin meg zongora a szútól reccsen vagy egy szellemtől. Mindenkinek vannak jó élményei. Ti ilyen kánikulában szoktatok idézni, kötést rontás végezni vagy átkot szorni?2017. aug. 9. 21:56
1/7 anonim válasza:
Én semmit nem csinálok, mert veszélyes. Anélkül is történnek érdekes dolgok.
Utolsó: kb. 2 hete éjjel fél 2-kor hangos kopogásra ébredtem, kimentem szétnézni, de semmi szokatlant nem láttam. Másnap megnéztem a biztonsági kamerám fotóit, és pont abban az időben olyasmi volt rajta, amilyet még nem láttam. Ezt megmutattam a testvéremnek, de a kopogásról nem montam semmit,és az első reakciója:
-Mi ez? Szellem?
Utána mondtam el, hogy volt kopogás. A 2 perccel későbbi fotón már én voltam, ahogy kimentem, más nem.
Több érdekes eset volt már, de elég ritkán. Évente 1-2.
3/7 anonim válasza:
Kibékültem anyóssal...felér egy démonidézéssel. Már nagyon megbántam :(
4/7 A kérdező kommentje:
Ilyenkor könnyebben jönnek át a démonok a túlvilágról tudjátok-e?
Hisz otthon érzik magukat a nagy hőségbe ! :XD.
2017. aug. 9. 23:26
5/7 anonim válasza:
Bevilágított a telihold a szobámba, és erősen koncentráltam arra, hogy a pszichopata "barátomat" el tudjam engedni mielőbb szűnjön meg az érzés iránta. Másnapra mintha kicseréltek volna, eltűntek a rossz érzések, hihetetlenül könnyűnek és szabadnak éreztem magam. Elengedtem. :D Eddig nem hittem benne, de van ilyen!
6/7 anonim válasza:
A hearthstone-ban sok szintet fejlődtem a "mage" kaszttal, szóval igen
7/7 anonim válasza:
Jót érzek az állandó stressz hejett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!