Bárkiből lehetne egyik napról a másikra Mágus?
Figyelt kérdés
2010. máj. 23. 00:47
11/27 anonim válasza:
Csak kapcsolatok kérdése. Kell valaki, aki benyom az Aktívba vagy a Fókuszba...
13/27 anonim válasza:
Sztem menny el a MediMarkt-ba vedd emg a World of warcraftot, rakd fel regisztrálj egy szeróra és csinálj egy Mege-t és pik pakk mágus vagy:D
14/27 anonim válasza:
Senkiből nem lehet egyik napról a másikra mágus! Jobb ezt megemészted!
15/27 anonim válasza:
Ahhoz hogy valaki mágus legyen nagyon sokat kell a témáról olvasni, tanulni, utánanézni.A kezdetekhez ajánlom Silver RavenWolf könyveit
16/27 anonim válasza:
Nos a dolog két részből áll:
egyrészt ha mágussá akarsz válni, sok dolgot meg kell ismerned, sok dologról kell tanulnod, alakítanod a világnézeted, és nyomoznod a különféle felfogások után a világ nagynak tartott dolgairól: tudomány, hit és mágia oldaláról is.
A másik része azonban a dolognak, hogy mágussá válni pillanatszerű ébredés, mikor rádöbbensz a világ tökéletes, érted van minden..
17/27 A kérdező kommentje:
JELENTKEZNE NEKEM A " TEGNAP 11:20"?! FONTOS VOLNA! LENNE HOZZÁ KÉRDÉSEM!!!!!
2010. máj. 28. 18:39
18/27 anonim válasza:
Bakker... uramisten mond hogy ennél nem leszel hülyébb...
emberek én félek az ilyen gyogyósoktól mint ez...
19/27 anonim válasza:
te most komolyan egy barom akarsz lenni egy alsógatyában ülve egy varázsgömb fölött?
szerintem rossz kérdést tettél fel, inkább normális ember akarj lenni, ne mágus! talán még segítenének is rajtad.
20/27 A kérdező kommentje:
Ne szólj bele...............
2010. máj. 29. 19:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!