Bárkiből lehetne egyik napról a másikra Mágus?
Figyelt kérdés
2010. máj. 23. 00:47
1/27 anonim válasza:
Bocs, hogy kérdéssel válaszolok, de definiálnád nekem a mágust?
4/27 anonim válasza:
Ha elmégy egy bűvésziskolába,kitanulod a "szakmát",jó kézügyességed van,tudsz hatni az emberekre,és kreatív vagy,akkor évek múlva sikeres mágus is lehetsz.
5/27 anonim válasza:
én druida akarok lenni:( vagy sámán
6/27 anonim válasza:
milyen mágus? frost arcane vagy fire?:D
7/27 anonim válasza:
25 LVL Sorcererhez vagy Necromancerhez kell egy kis idő :D
Egyébként egyik napról a másikra nem. Vannak könyvek (ha hiszel benne), amelyekkülönböző praktikák betanításával,vagy egyfajta beavatással segítenek. Ha valahol még beszerezhető (és tényleg hiszel benne), ajánlom Franz Bardontól "Az igazi beavatás útja" című könyvet.
9/27 anonim válasza:
Csak ha az iriszről jöttél és szerepelni fogsz a balázs show-ba.
10/27 anonim válasza:
Nehéz, nehéz... Még nekem is 4 évembe került (3,7 év kihagyással) kifejlesztenem 78-asra a Mágusomat. És Fire.
... De lejárt az a kibebaszott gc mielőtt meglett volna a 80 :@
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!