10 perce ahogy mentem enni adni a gyerekemnek a konyhában egy pillanatra felvillant előttem egy sötét angyal. Valószínűleg egy démoni követ lehetett az alvilágból. Most félek hogy a picimre is hatással lesz mert még csak éves.
Kínáld meg fehérítővel, és nem lesz többé sötét angyal.
2017. júl. 31. 11:08
13/33 anonim válasza:
"ahogy mentem enni adni" itt még abban a szent hiszemben éltem hogy macskás, kutyád vagy bármi ehezhasonló jószág tulajdonában állsz. Most elszomorodtam... sajnos gyereked van.
2017. júl. 31. 14:11
14/33 anonim válasza:
Kèrj időpontot egy pszihológusnál ès hívd el magaddal az angyalod. Az orvos majd segít megbeszèlnetek, hogy taláb jobb nektek ha külön laktok. A gyerekednek ne is mond az angyalkát mert a vègèn mèg mindenre fejethajt.
2017. aug. 2. 08:58
15/33 anonim válasza:
Szia! Tünde vagyok. Olvastam a kérdésedet és a rengeteg hülye hozzászólását! Ne törödj velük! Szóval bizz Istenben! Mondd el a Mi Atyánkat és csak kérd Jézust hogy segítsen meg Benneteket a Gyermekeddel, óvjon meg minden gonosz rossz ártástól! Amit tiszta szívedből kérsz azt meghallgatja a Jó Isten és segít is! Áldjon meg Téged az Úr!
2017. aug. 3. 17:58
16/33 anonim válasza:
"Olvastam a kérdésedet és a rengeteg hülye hozzászólását! Ne törödj velük! Szóval bizz Istenben! Mondd el a Mi Atyánkat és csak kérd Jézust hogy segítsen meg Benneteket a Gyermekeddel, óvjon meg minden gonosz rossz ártástól! Amit tiszta szívedből kérsz azt meghallgatja a Jó Isten és segít is! Áldjon meg Téged az Úr!"
:'D
1. Ideje lenne eldöntened, hogy a gyűrűk urából, vagy a world of warcraftból szöktèl.
2. Eddig neked van a leghülyèbb hozzászólásod ès ez rólad árulkodik.
3. Tèged mivel áldott meg az istened? Mert a hozzászólásodból kiindulva inkább elvett, mint adott. ;)
2017. aug. 3. 20:34
17/33 anonim válasza:
Minek idde a bibliai szöveg ti keresztényeknek egyáltalán nem is szabadna hinni a démonok hatalmában de márs ördüg özés tartotok 3x 3x el mondasz néhányzsoltárt Miahel arkangyalhoz pff elvagytok tévedve ez nem így megy drágáim azt nem szabad eldötenem miben higyetek s miben nem de szerencsétlen kérdezö azt se tudja eldötteni tölettek merre van arcal nem fehér gyertya hanem kék. De ti akkik hangsulyozom álitolag minden nap a bibliátt forgatjáttok és olvasátok mert ha a hasadra csapsz és mennek a zsoltárok akkor biztos így van ajálom olvasd el figyelmesen elejétöl a végéig. 1 hibba hiányoznak benne egyes részek 2 nagyon átírás szaga vann. Nem egyáltalán nem az az eredeti biblia amit ti istenittetek. Az eredetit a keresztén baráttocskáittok az eredet el égettet az öszeset és írt egy olyat amivel kénye kedve szerint tudja írányittani az eberiséget és világ uralomra juthasanak és vettem észre sikerel is jártak a fél világ csuszik mászik elöttük a pápának palótája vann. Drágaságaim együköttök se tudja mi az igazság mert az óránál tovább nem látt és nem is fog egy hamar. By a femmaradt 13 tekercs
2017. aug. 7. 09:48
18/33 anonim válasza:
Kedves utolsó!
A Magyar helyesírási szótár most akciós,szívből ajánlom!
2017. aug. 7. 16:29
19/33 anonim válasza:
Jaj nagyon szépen köszönöm! Melyik márka boldba vásárolható? De venék egy tucatal és osztogatnám az úton néhány fiatalnak. De azért köszönöm disztleksziásan sokkra mennék vele.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!