Ha valakit irracionálisan megátkozunk, akkor az teljesülhet vagy visszaszállhat ránk?
Figyelt kérdés
Pl. ha az mondjuk valakinek, hogy: "Az ördög vigye el a szeretőted!", de az illetőnek nincs szeretője, akkor mi fog történni?2015. okt. 11. 13:31
1/9 anonim válasza:
Érdekes, hogy a szeretőt tartod irracionálisnak, nem az ördögöt.
2/9 A kérdező kommentje:
Ez tényleg érdekes válasz volt:)
2015. okt. 11. 14:12
3/9 anonim válasza:
Ha babonás az illető és van mondjuk szerető-féléje (pl barát extrákkal) akkor lehet, hogy annyira ráparázik, hogy bevonzza a bajt.
4/9 anonim válasza:
Szegény ördög keresgéli egy darabig, aztán csalódottan, behúzott villás farokkal visszakullog pokolba, közben szidja az összes felmenőnket, hogy hogy átkúrtuk a fejét.
5/9 Missi_Key válasza:
ha olyan hatalmad van hogy egy ilyen benyögés is valóra válik akkor valszeg amint lesz szeretője elviszi az ördög :D
6/9 A kérdező kommentje:
:D
Én nem szoktam átkozódni, főleg nem ritualisztikus formában! Kicsit máshogy fejezem ki az engem ért negatív hatásokra keletkezett érzelmeket. A lényeg, hogy átok meg sem fordul a fejemben.
Viszont múltkor egy idegen azt mondta nekem, hogy az Isten nyila álljon belém:(
2015. okt. 11. 22:05
7/9 anonim válasza:
Minden lehetséges. Ördögnek a lényeg, hogy átkozódj, néha azért kárörömmel is megajándékoz.
8/9 anonim válasza:
minden atok hat :) viszont nem ajanlatos mert az univerzum es a sors 3x adja vissza. ha az atkot magikus korben vegzed 100x-an
9/9 anonim válasza:
Bár a gondolatainknak erős teremtő ereje van és az ördög mindig lesben áll, de ilyen komolytalan szitkozódásoktól nem kell félni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!