Atok/rontas levetelt kitol lehet kerni Bp kornyeken?
Figyelt kérdés
Minden elromlik korulottem, szo szerint... az elmult 1-2 hetben annyi szerencsetlen dolog tortent, hogy ugy erzem elatkozott valaki. (Munka, csalad, targyak korulottem, kapcsolatok)
Ha lehet ne horror aron... egyaltalan mennyiert szoktak ilyet csinalni?
2017. júl. 15. 09:50
11/17 anonim válasza:
Egyszerű konyhai - tengeri sóval mosd átt magad zuhanyzás közben és gondolj a megtisztulásra. Eleve ha a gondolataid pozitívak - pozitív rezgéseket vonzol be. Figyeld, nem muszáj hogy el legyél átkozva, mindenkinek vannak rossz napjai. Lehet hogy csak eleve rágörcsölsz a rosszra és a sok jót nem veszed észre magad körül :) Kívánom neked hogy egy kellemes séta vagy egy finom sütemény mellet pihenj meg egy kicsit, fújd ki a gőzt, szabadulj meg a stressztől és ne gondolj semmi negatívra :) Én is hiszem hogy vannak lelki-pásztor emberek akik tudnak mások lelkén és lényén segíteni, de ahogy mondani szokás - Segíts magadon, Isten is megsegítt . :)
12/17 anonim válasza:
#11 De, kizárólag te irányítod. Átkok és rontások nem léteznek. A saját problémáidat neked kell megoldanod, más nem fogja helyetted.
13/17 A kérdező kommentje:
Vegulis peldaul a telefonom, amire az eletemet rabiznam, biztos azert ment tonkre csak ugy... semmi rosszra nem gondoltam, pont hogy orultem h vegre mehetek dolgomra...aztan megse
2017. júl. 16. 11:40
14/17 anonim válasza:
Ne legyél a saját magad áldozata.
15/17 anonim válasza:
Kérni hiába kérsz bárkitől! - a csalókat meg kell fizetni!
16/17 anonim válasza:
A vonzás örvényének az alapszabálya. A negatív rosszat vonz. A pozitív jót. Igaza volt valamelyik válaszolónak aki kikapcsolódást pihnést, sósfűrdést ajánlott. Aki igazán jó az feltétel nélkül gyógyít. Pénz nélkül... Csak jóra gondolj!!! Pozitív legyél ez a LEGFONTOSABB. Én nem kamuzok. Ha az életet úgy fogod fel mint gy problémát akkor csak a negatívat fogod látni. Az életet egy feladatként fogd fel. Más agyterület. A problma egy gáat képez az agyban, még a feladat szóra az agy azonnal lehetőségeket keres a megoldásra. Az iskolában nem problémákat kapsz, hanem feladatokat. Ugye ez így sokkal jobb? Ne higgy annak akik félre akarnak vezetni. Lila az aurád árad belőle a rosszindulat.. Ha lila akkor ez pont az ellenkezője. intuitív, látó, indigó. stb... KAMU Aki jót akar az megmondja/ mutatja hogy kell jól csinálni nem pedig találgat meg kihasznál. Jó életet és nem kívánok könnyebb feladatokat. Ez erősít. Isten próbára tesz . A nehéz időkben is mellettem állsz vagy csak akkor amikor mindened megvan. (olvasd el Jób történetét (biblia) Mosolyogj sokat, légy szilárd határozott jókedvű kedves. Mert azt kapod amit adsz.
17/17 anonim válasza:
#14 Véletlen egybeesés, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!