Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Atok/rontas levetelt kitol...

Atok/rontas levetelt kitol lehet kerni Bp kornyeken?

Figyelt kérdés

Minden elromlik korulottem, szo szerint... az elmult 1-2 hetben annyi szerencsetlen dolog tortent, hogy ugy erzem elatkozott valaki. (Munka, csalad, targyak korulottem, kapcsolatok)

Ha lehet ne horror aron... egyaltalan mennyiert szoktak ilyet csinalni?

2017. júl. 15. 09:50
1 2
 11/17 anonim válasza:
Egyszerű konyhai - tengeri sóval mosd átt magad zuhanyzás közben és gondolj a megtisztulásra. Eleve ha a gondolataid pozitívak - pozitív rezgéseket vonzol be. Figyeld, nem muszáj hogy el legyél átkozva, mindenkinek vannak rossz napjai. Lehet hogy csak eleve rágörcsölsz a rosszra és a sok jót nem veszed észre magad körül :) Kívánom neked hogy egy kellemes séta vagy egy finom sütemény mellet pihenj meg egy kicsit, fújd ki a gőzt, szabadulj meg a stressztől és ne gondolj semmi negatívra :) Én is hiszem hogy vannak lelki-pásztor emberek akik tudnak mások lelkén és lényén segíteni, de ahogy mondani szokás - Segíts magadon, Isten is megsegítt . :)
2017. júl. 15. 19:55
 12/17 anonim ***** válasza:
#11 De, kizárólag te irányítod. Átkok és rontások nem léteznek. A saját problémáidat neked kell megoldanod, más nem fogja helyetted.
2017. júl. 16. 11:28
 13/17 A kérdező kommentje:
Vegulis peldaul a telefonom, amire az eletemet rabiznam, biztos azert ment tonkre csak ugy... semmi rosszra nem gondoltam, pont hogy orultem h vegre mehetek dolgomra...aztan megse
2017. júl. 16. 11:40
 14/17 anonim ***** válasza:
Ne legyél a saját magad áldozata.
2017. júl. 16. 11:51
 15/17 anonim ***** válasza:
Kérni hiába kérsz bárkitől! - a csalókat meg kell fizetni!
2017. júl. 16. 14:36
 16/17 anonim válasza:
A vonzás örvényének az alapszabálya. A negatív rosszat vonz. A pozitív jót. Igaza volt valamelyik válaszolónak aki kikapcsolódást pihnést, sósfűrdést ajánlott. Aki igazán jó az feltétel nélkül gyógyít. Pénz nélkül... Csak jóra gondolj!!! Pozitív legyél ez a LEGFONTOSABB. Én nem kamuzok. Ha az életet úgy fogod fel mint gy problémát akkor csak a negatívat fogod látni. Az életet egy feladatként fogd fel. Más agyterület. A problma egy gáat képez az agyban, még a feladat szóra az agy azonnal lehetőségeket keres a megoldásra. Az iskolában nem problémákat kapsz, hanem feladatokat. Ugye ez így sokkal jobb? Ne higgy annak akik félre akarnak vezetni. Lila az aurád árad belőle a rosszindulat.. Ha lila akkor ez pont az ellenkezője. intuitív, látó, indigó. stb... KAMU Aki jót akar az megmondja/ mutatja hogy kell jól csinálni nem pedig találgat meg kihasznál. Jó életet és nem kívánok könnyebb feladatokat. Ez erősít. Isten próbára tesz . A nehéz időkben is mellettem állsz vagy csak akkor amikor mindened megvan. (olvasd el Jób történetét (biblia) Mosolyogj sokat, légy szilárd határozott jókedvű kedves. Mert azt kapod amit adsz.
2017. júl. 16. 15:31
 17/17 anonim ***** válasza:
#14 Véletlen egybeesés, ennyi.
2017. júl. 16. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!