Honnan tudok rendelni quija táblát?!
Figyelt kérdés
Rengeteg weboldalt néztem,de eddig egy weboldalon se volt olyan,amilyent szeretnék.Mert már vagy nem volt aktuális,vagy a weboldal nem üzemelt.Mivel eddig itt Szlovákiában nem nagyon találtam ehhez hasonló boltot,kérlek benneteket ha tudtok,akkor segítsetek nekem.2017. jún. 22. 11:22
1/12 anonim válasza:
Sajnos a kérdésedre nem tudom a választ, bocsi az offért kérdező, de fontosnak tartom, hogy ezt leírjam. Nem tudom mennyire értessz az egészhez, én nem nagyon, viszont elkezdett érdekelni a téma, ezért olvastam róla. Ha a táblát akarod használni, javaslom legyen valaki hozzáértő a közelben. A legnagyobb hibát azzal követnéd el, ha nem küldenés el a lényt és valakire a jelenlévők közül (gyengébb lelki állapotúakra) ráakaszkodta, az illető pedig megfizetne az asztrális lényekkel való kísérletezésért.
2/12 anonim válasza:
Én csináltam magamnak. Bár az enyém csak dísz, nem használom. :)
Neten kerestem sablont, azt átrajzoltam, de sokkal, sokkal egyszerűbb, ha kinyomtatod. Egy régi, soha nem olvasott, kemény fedeles könyvet szétszedtem. A fedlapjáról, és a hátoldaláról is lefejtettem a papírt, hogy csak a kartonja maradjon. Erre ráragasztottam az Ouija mintáját, a hátulját bekentem feketére.
A hozzátartozó eszközt a másik kartonból készítettem. Átrajzoltam nyomtatópapírra az eszközt, az lett a sablonom. A sablonnal kivágtam a kartonból a formát, lecsiszoltam, és lekentem azt is feketére, mindkét oldalon.
Remélem érthetően sikerült leírni ^^
4/12 anonim válasza:
Okkult boltok, règisègkereskedők stb. Egyèbkènt felesleges rendelned. Annyi energiát kell elkezdenek adni a megidèzni kívánt entitásnak már az idèzès elött jóval, hogy nem is gondolnád. Nem fogja neked mozgatni azt a s..rt ha megveszed ès másnak játszani kezdesz vele.
5/12 anonim válasza:
6/12 képzeletbeli barát válasza:
Mi az hogy nem játék?! Azt csinál mindenki amit akar! Ha valaki kapcsolatba akar lépni a túlvilággal hát legyen! De előre figyelmeztetem a kérdezőt hogy vigyázzon a démoni szellemekkel! Kattints ide: bosziplaza/a-quia-tabla-hasznalata Olvasd el figyelmesen!
7/12 képzeletbeli barát válasza:
Azaz rosszul írtam a linket! bosziplaza.hu/a-quia-tabla-hasznalata/
8/12 képzeletbeli barát válasza:
De ha nem találtál sehol quija táblát akkor nézd meg az interneten hogy néz ki pontosan és csinálj magadnak papírból!
9/12 anonim válasza:
Szerintem ha jot akarsz magadnak nem csinálsz olyat amiről fogalmad sincs ez neü játék..fogalmad sincs hogy kit hivsz át ..és tudnod kell vissza küldeni öket a sötétbe... te élsz ök már nem és ök a pont az ilyen meggondoltan emberek helyére páyáznak.... ha jót akarsz magadnak neü ártod belemagad ... egy hozzáértő jo tanácsa !!!
10/12 anonim válasza:
A sötétségböl ahonnan ök jönnek nem jo lelkek jönnek öket ugyanis nem tudod megidézni mert ök nem jöhetnek vissza. Bárki aki jön ártó szellem démon..aki onnantol rád fogpályázni aarra hogy téged oda küldjön ahol ö volt.. és ha nem hiszel semmibe föleg Istenbe menni is fog neki... olvasgass kicsit az okkult dolgokrol az egyház életébe ! De persze ha nem akarsz egy nyugodt éjszakát se nyugodtan csináld.. nem egy rossz lélekfog át jönni nem is kettö.. aki a gonoszba hisz az Istenbe is hiddjen.. külömben elvesztél. Ök már hallottak de te élsz ne nyúlj bele ezekbe a dolgokba mert csúnya vége lehet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!