Kik karatéznak itt? Tapasztaltatok már olyat, hogy harc közben véletlenül varázsoltatok?
Szia, há' nekem tegnap sikerült varázsakolnom egy hellokittys anyagzsep kendót.
De holnap megpróbálom a szegycsontmegelőző haránt békecomb intimitást, hátha sikerül az is.
Kedves Kérdező!
Ne törődj a sok komolytalan válasszal,
Szerintem tudom mire gondolsz.
- léteznek olyan nagyon ősi formagyakorlatok, amik néhány hagyományos harcművészetben részletekben meg is őrződtek,/ így töredékeiben, csak látványelemek, mert nem működnek./
- rituális mozdulatsorok, melyeknek elsajátításával meg lehet idézni a föld energiáját, és támadótechnikaként alkalmazni...
Szóval a válasz:
- igen előfordul néha, hogy egyes harcosok véletlenül végrehajtanak egy ilyen, tulajdonképpen "varázs" mozdulatsort...
- de ezek inkább csak energiakitörések...
- csakis akarattal koncentrált, irányított formában tud hatékony pusztítást végezni...
- de nem volt még a Földön olyan harcos, a világ kezdete óta aki mindet ismerte volna...
- azon kevesek, akik tanulhatják, mindannyian a klánjuk által választott tecnika legtökéletesebb megismerésén dolgoznak, egész életükben...
-énis beavatott vagyok, gyerekkorom óta tanulom, tökéletesítem technikámat...
- a főnököm pedig egy igazi boszorkánymester...
Képes rá hogy kitépje az emberek lelkét...
-én amikor legelőször alkalmaztam, az ellenfelem teljesen kőkeményre fagyasztottam...
Üdvözlettel:
SUB ZERO
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!