Most csináltam feloldást. Mostmár akkor kicsit sem fog szeretni, vagy el fog tavolodni tőlem, vagy úgy fog szeretni, mintha nem tettem volna rá semmit?
Figyelt kérdés
Egy férfira szerelmi kötést tettem, és el kezdett szeretni is, nem tudom hogy amúgy is belém szeretett volna vagy a megetetés miatt van, de nekem mostanra (3 hét) már nagyon bűntudatom van. Ezért kéne hogy valaki őszintén valaszoljon, és nem olyat, hogy "így jártál" stb., köszönöm.2017. máj. 15. 19:24
1/2 anonim válasza:
Am ez a beetetés része . Gondolj bele hogy ma minden pénzre megy ki a jósolás az egy csalás és nem igazak feltétlenül amiket látnak . Látnokok nincsenek . Jövőképek léteznek azt jelenti hogy lehetséges jövőket felsorolni de a jelen és a múlttal kapcsolatos . A férfiak olyanok a szerelem és a nő viszonnyal kapcsolatban mint az óvodás fiúk. És minden férfira igaz a szeretet szerelem dolog . A varázs működni szokott kötés nékül . Mondjuk amilyen materalizált világban élünk nem hiszünk semmi földön tuli dolgokban ezért nem a szerelmi kötés ez is csak egy tippelés. Ennyi
2/2 anonim válasza:
Ne haragudj, de elèg ha ezt bevallod neki. Tuti lemond rólad. Ilyen bolond nő senkinek sem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!