Ismer valaki olyan mágust/boszit, aki végez sikeres szerelmi kötést és annyira biztos a dolgába, hogy csak a kötés beteljesülése után veszi el a pénzt?
Figyelt kérdés
Elegem van már az olyanokból, akik előre elkérik a pénzt és 3 hónapon belül eredményt ígérnek, aztán eredmény sehol, ők meg felszívódnak.
Aki biztos a dolgába, az utólag is simán elveheti a pénzt, és nyilván én bőkezűen megfizetném, hisz láttam az erejét, amivel segített rajtam :)
2017. máj. 7. 10:46
11/20 anonim válasza:
Nincs 100%-os általánosan használt szerelmi mágia. A mágus, boszorkány idejéért, beletett energiájáért, esetleg még az anyagköltségekért is fizetsz. Tisztességes ember elmondja neked, hogy az esély átlagban 80% körül van, ha te ennek ellenére belemész és kifizeted, az a te döntésed. A mágusok, boszorkányok világa ugyan tele van csalóval, de ne feledd, hogy az átlagemberek is hajlanak efelé. Lehet, hogy te kifizetnéd, ha működne, de nem jó érvelés az, hogy ugyan már, az emberek 80%-ának (mondjuk, tegyük fel, mert tegyük fel csak elméleti szinten, hogy az adott mágus, boszorkány tényleg tud) működik, ezért 80% kifizeti = simán megérné. Ez nem így lenne, elég jóhiszeműen indulsz ki magadból. Rámennének az ingyen kötésre, aztán akár működött, akár nem, nagy részük egyszerűen eltűnne.
12/20 airlady válasza:
Ez mágia. Én nem játszanék vele. Nem akarnám tudni mit kapok azért, amiért ezt használtam. Te se tedd. Okos legyél, hülye sok van.
13/20 szenes43 válasza:
Véleményem szerint minden praktika mely arra irányul hogy valakit önös érdekből "megszerezzünk" és magunkhoz "kötözzük" az ellentétes az illető szabad akaratával s így elítélendő. Aki ilyesmi igény kielégít mert van rá kereslet az az utolsó fillérjét is szedje el attól aki erre spekulál.
14/20 Tomee'd'ganjaman válasza:
Hát figyelj ha nekem kiperkálsz 50000 forintot, akkor bármilyen kötésben benne vagyok, legyen szó láncról, spárgáról, damilról vagy akár betonról. De ha még fizetsz pluszban 30000-et akkor házhoz is megyek ;)
15/20 Blondie.W válasza:
Utolsó, én 250-ért is vállalom, szigszalaggal. xD
16/20 Tomee'd'ganjaman válasza:
Na neee, elveszed a munkám? Miből tartom el a családot? :0
18/20 Tomee'd'ganjaman válasza:
Akkor csapjuk együtt a biznict. Lehet nálunk jelentkezni mindenfajta mágiára! Harry Potterből tanultam mindent úgyhogy fullos vagyok ezekből!Expecto patronum!
19/20 Blondie.W válasza:
Én meg a Bűbájos boszorkákból tanultam. :D xD
20/20 Tomee'd'ganjaman válasza:
Nagyon helyes, találkozzunk valamikor, nyitunk egy üzletet és az első 20 vásárló ingyen kokainos kávét kap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!