Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Démont szeretnék idézni?!

Démont szeretnék idézni?!

Figyelt kérdés

Tudom, hogy mért akarom, van is mit adnom neki.

Csak nem tudom, hogy illetve melyket kellene.RÉSZLETESEN ha lehet köszi!

2017. ápr. 28. 13:25
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
34%
Nem kell vissza"rugdosni", ha van erőd megidézni, akkor ugyanannyi erőd van elküldeni is. Ha nincs, akkor oda se jön. Az idézés egy komplett rendszer, aminek van eleje, közepe, vége. És a vége az, hogy elküldöd. Máskülönben nem is tudná végrehajtani, amit kérsz tőle. Tisztelet, tudás és lelki erő, ha ezek megvannak, akkor méltónak látnak majd, hogy dolgozzanak veled, és az idézés közben és után, ami még egyszer mondom, elejétől a végéig felépített rendszer, méltó félként fognak rád tekinteni. Már ha van miért.
2017. máj. 7. 21:40
 22/31 anonim ***** válasza:
34%
sok okj-s táltos mágus nem tudja mit beszél itt . igen vissza kell rugdosni öket . a démonom gonoszak és önteltek de nem jobbak az angyalok sem ... ők elhitetik hogy a jóért csinálsz valamit... pedig az ő érdeküket szolgálod ... ne idézz semmit mert megszívod ... nem éri meg semmi sem amit adhatsz mert amugy is elvenné... szoval tégy egy szivességet magadnak és ne foglalkozz ilyenekkel
2017. máj. 9. 22:51
 23/31 anonim ***** válasza:

Ha kéretlenül jött, ártó szándékkal, mondjuk egy félresikerült szellemidézés során, vagy csak úgy, akkor csinálj vele, amit akarsz, felőlem "rugdosd vissza", bármit jelentsen is ez.

Ha viszont MEGIDÉZTED, tehát magadhoz invitáltad azért, mert kérésed, kérdésed van hozzá - ok nélkül jó esetben senki sem idéz meg semmit... Akkor:

- egyrészt, ha hajlandó volt veled dolgozni - egyértelművé teszik, hidd el -, akkor el is megy, ahogy vége a szertartásnak (mivel többnyire ez a szertartás zárása).

- másrészt, ha vendégeket hívsz, és már nem szórakoztatóak, őket is kirugdosod az ajtón? Na ugye. Tisztelet. Basszus... Még mindig te vagy, aki felkereste őket, és nem fordítva.

Abban igazad van, hogy aki ezt nem érti, nem tudja olyan határozottsággal végigvinni, hogy érzi közben - és akkor a lény, démon, angyal, bármi más is érzi - hogy elejétől végéig ura a helyzetnek, az ne csinálja. Akinek nincs rá indíttatása (pl. te, aki a démonokban csak a negatívumot látja; pedig semmi se tisztán fekete vagy fehér ezen a világon, ezt értsétek már meg; sőt, még az angyalokban is, ami egyébként nem rossz gondolkodás, mert tényleg nincs köztük annyira nagy különbség, mint a retorika sugallja és a legtöbb ember gondolja) szintén ne csinálja. De az az adott személy, wannabe idéző gyengesége, éretlensége, félelme az, ami miatt vagy teljesen sikertelen lesz az idézés, vagy képtelenség komolyan venni az illetőt. Nem a lény a "hibás".

2017. máj. 10. 22:03
 24/31 anonim ***** válasza:
sok módon lehet egy démont elküldeni vagy megsemmisíteni ezt értem vissza rugdosás alatt ... nos még mielőtt elkezdenéd jajj hát nem lehet őket megölni ... mindent meglehet őlni csak akarni kell ... igen az angyalok nem jók ... és nem minden démon gonosz vannak akik segítenek de a legtöbbnek az ember csak kínozni való vagy megölendő préda ... de ezt te is tudod ... egy egyszerű hasonlattal megérted talán nos a démonok hierarhiája hasonló egy maffia család felépítéséhez. tehát a piti gonosztevőtől a leggonoszabbig legerőssebbig minden ... az angyalok meg ők a nácik küldetés tudat bemesélik hogy ők a jók egy ismert vezetővel aki sokak szerint segít de nem ... na felfogtad ?
2017. máj. 10. 22:16
 25/31 anonim ***** válasza:
Igen, tudom, hogyan kell elküldeni őket, ha ártani szeretnének. Igen, ismerem a hierarchiájukat és az alaptermészetüket is. Kaptam már segítséget az életemben démontól is, angyaltól is (és másféle entitástól is). Nem mondtál új dolgot, sem olyasmit, amit ne értettem volna eddig is. Kíváncsi lennék a konkrét tapasztalataidra e téren. Nyilván, ha vannak, eltérőek az enyéimtől, ezért máshogy látjuk az alapkérdést. Ezzel nincs semmi gond, más utat járunk, az én választott utam nem való mindenkinek... Nem is mondtam... Sőt, külön hangsúlyoztam, többször is, hogy ki NE csináljon ilyesmit. Ami nem tetszik, hogy ennek ellenére mindenféle háttérismeret nélkül (rólam) degradálsz. Kedves leszek, és nem süllyedek erre a szintre.
2017. máj. 10. 23:08
 26/31 anonim ***** válasza:
a háttér ismeretem az átélt dolgok ... de ha úgy érzed degradáló voltam akkor szedesd össze a démonaiddal a 7 dragon ballt h hozzanak ki a kis álom világodból ... magadra vettél valamit nem tudom h mit de nem sértésnek szántam ... vitátsem akartam generálni de te életed ...
2017. máj. 11. 14:51
 27/31 anonim ***** válasza:

- "okj-s táltos mágus"

- két rettentően ostoba hasonlat után egy odaszúrt "na felfogtad ?"

- illetve most, "szedesd össze a démonaiddal a 7 dragon ballt h hozzanak ki a kis álom világodból"

Ha az embereket sem tudod tisztelni, és még csak észre sem veszed, nem csodálom, hogy a spiritek sem tisztelnek téged. Illetve, bocs, de a személyeskedő hangvételed a csapnivaló helyesírásoddal karöltve mindenre utal, csak intelligenciára nem.

2017. máj. 11. 19:20
 28/31 anonim ***** válasza:
Ennyi butust egy helyen. A dèmon szó egy torz jelentèst ès gondolatmenetet ad magának a kèrdèsnek is. Ezen a gondolatmeneten viszont felesleges töprengni mert a torz jelentèse a dèmon szónak, messzire sodor a valóságtól. Nem szörnyekről vagy nagyhatalmú láthatatlan lènyekről van szó. Akkor irányíthat bárkit bármi ha önszántából, vagy saját figyelmetlensègèből átadja az irányítás lehetősègèt annak a valaminek. Ezek a valamik általában gondolatok amelyekkel azonosulsz ès sajátodkènt kezeled őket. Innentől lèteznek a dèmonok. Függősègek, ezek lelki ès testi függősègek is lehetnek egyszerre. A vágyakból eredő irígysèg amely tettekhez is vezethet ellenörző tudatosság híján stb. Ilyen a harag, a gyűlölet ès a ragaszkodás is. Egyszóval minden gondolat, szempont ès èrdek ami negatív èrzèst okoz egy ki****ott dèmon ès az èleterőd (èletkedved) szívja le.
2017. máj. 11. 21:08
 29/31 Retardált Reptoid ***** válasza:
Aleister Crowley-nek voltak jó könyvei, de sajnos kölcsön kérték tôlem és nem kerültek vissza. Most meg nem is arulják többet... Abban megvolt kit hogyan kell elôhivni.
2017. máj. 12. 02:17
 30/31 anonim ***** válasza:
De te egy szürke vagy.
2017. máj. 12. 05:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!