Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » A woodoo babát tényleg csak...

A woodoo babát tényleg csak színes gombostűkkel lehet megszúrni?

Figyelt kérdés
A sima (varró)tű nem jó? Miért kell színesnek lennie a gombostűknek?

2017. ápr. 15. 11:49
1 2
 11/16 anonim válasza:

A színes gombostűk elvileg azért kellenek, mert a színek jelképeznek/kifejeznek bizonyos dolgokat.

A piros az szexualitás, a narancssárga az vonzalom, a rózsaszín az szerelem, a fekete az átok, a zöld az siker és pénz, a fehér az pedig valami jó dolog... stb.

(Aztán lehet, hogy ostobaságokat írok....de nekem is ezt úgy mondták)

Aztán állítólag nem mindegy, hogy milyen színű a gyertya.

2017. máj. 8. 21:41
 12/16 anonim ***** válasza:
Üdv rozsda . Hiányoltam a válaszaid . Amúgy ha kéred privátban leírom a baba stb lényegét és nem kell színes tű . Foglalkozom magam is voodoo-val tehát tudom
2017. máj. 8. 21:46
 13/16 anonim ***** válasza:
A gyertyánál valóban nem mindegy és a színek szerepet játszanak a mágiában de nem a tű fejének színe teszi
2017. máj. 8. 21:46
 14/16 anonim válasza:

Mondjuk én ezt el nem tudom képzelni, hogy ez működik a valóságban.

Nekem ez az említett spiritiszta/boszi/látó/akármi nő annyit mondott, hogy rituálékat kell végrehajtani.

Magyarázott pár ilyen átkozós dolgot (amin én itt-ott elmosolyodtam). Volt egy ilyen, hogy szerelmi átkozás.

Piros papírból kivágsz egy emberformájú "babát", a fej részhez ráragasztod az illető férfi vagy nő fényképét. Ezzel van "megszemélyesítve" a vudubaba. Aztán egy piros (vagy rózsaszín) és egy fekete gyertyát kell meggyújtani telihold idején. Bele kell a gyertyákba karcolni az illető nevét. Aztán a papírbabába bele kell szúrni tűket vagy valami hegyes dolgot. 2-2 a karjaiba, 2-2 a lábába, 1 a szívbe, 1 a fejbe, 1 pedig a nemiszervbe. Aztán lehet fokozni több tűvel...

Aztán x idő múlva beléd szeret az, akit magadnak akarsz.

Véleményem szerint ez nettó baromság. És ez a kedves említett "mágiahasználó" hölgy a szomszédom. :D

2017. máj. 8. 22:08
 15/16 anonim ***** válasza:
Igen de jobb ha az oroszlánkirály fejére rakod a képet :D
2017. máj. 8. 22:10
 16/16 anonim ***** válasza:
Szerelem átkozás az komoly :D Beléd szeret akit akarsz csak hátránya hogy az illető hadirokkant lesz :D
2017. máj. 8. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!