Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Pam Grout E2 könyvéröl mi a...

Pam Grout E2 könyvéröl mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Sziasztok :)

Müködnek a könyvben le irt gyakorlatok? :) bocsánat a helyesírási hibákért telóról irok

2017. márc. 26. 01:56
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem működött.

Kipróbáltam, egy kérdésemre vártam válasz. Meg is kaptam egy napon belül kétszer is. Sajnos igaza is lett a válaszoknak.

2017. márc. 26. 11:11
 2/5 A kérdező kommentje:
És minden gyakorlat müködött neked? :)
2017. márc. 26. 12:19
 3/5 anonim ***** válasza:
Egyet próbàltam az működött. Elég nagy sokkot okozott a vàlasz illetve a következmènye, akkor nem is érdekelt nagyon a többi gyakorlat. El kellene megint olvasnom, màr nem emlékszem a többire.
2017. márc. 26. 14:39
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem működnek maguk a gyakorlatok, viszont az elmèt lezáró korlátok oldódni kezdenek tőle, így a teremtő elmèvel (világűr) lètrejövő szinkron lehetővè teszi az elkèpzelt, vágyott ès akart kívánságok teljesülèsèt, ha felhagysz a valamihez való ragaszkodással ès meglovaglod az èlet hullámját.
2017. márc. 26. 21:31
 5/5 Gabii19920724 válasza:

Sziasztok

Esetleg pdf-ben nincs meg valakinek??

Köszi :)

2017. okt. 24. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!