Mi a véleményetek Orin Daben Teremts pénzt című könyvéről?
Figyelt kérdés
Esetleg van más könyv, ami bevált Nektek?2013. máj. 29. 10:55
1/10 anonim válasza:
Nekem az vált be, hogy elmentem dolgozni. Rohadt sok pénzem van, és hónapról hónapra csak jön, jön megállíthatatlanul.
2/10 anonim válasza:
Tényleg beválik és pénzt teremt...Orin Dabennek.
3/10 anonim válasza:
Mind a két válaszon jót nevettem, köszi :)
4/10 anonim válasza:
2es jól látja
ezek a könyvek tényleg jók sikert és pénzt hoznak az írójának.
de az szinte garantált h aki megveszi az csak minuszban lesz az ára miatt.
5/10 anonim válasza:
"A bankjegy hamisítást a törvény bünteti..."
6/10 anonim válasza:
Sokan beveszik és sajnos megveszik a könyvet, így az írónak kasszasiker.
Én bevallom nem olvastam, de már a címéből lejön, hogy humbug.
Csak gondold bele magad az író helyébe kérdező! Te írnál egy könyvet, hogy azzal keress pénzt, miközben te állítólag arról írsz hogyan teremtesz magadnak pénzt könnyen? Illogikátlanság! Semmi szükség nem lenne könyvírásra és kiadásra, ha ilyen könnyen csúsznak a zsebedbe a bankjegyek.
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.
2013. máj. 29. 21:48
9/10 anonim válasza:
Úgy értem a logikus az lenne, hogy ha ő "teremteni" tud magának pénzt, akkor nem a könyvek eladásával keresné a pénzt és nem osztaná meg másokkal nemde? Tehát a logika ellen vall, tehát illogikátlan, illogikus vagy logikátlan.
10/10 anonim válasza:
Harminc éve volt egy muksó, aki oyan hirdetést adott fel, hogy 5 Đ-ért, meg egy válaszborítékért elárulja hogyan lett milliomos. Paraszt elküldte a pénzt a borítékkal, a muksótól jött a válasz: "Így!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!