Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Vudu szerelmi mágia mikor és...

Vudu szerelmi mágia mikor és hogyan kezd el hatni? Mik a "tünetek"?

Figyelt kérdés
Mágus csinálta nem én házilag. Ha valakinek van tapasztalata leírná? Nem veszekedést akarok csak választ. Kb mikor várható eredmény stb?

2017. márc. 17. 01:25
 1/6 Shai-Hulud ***** válasza:
Hát csak várakozz türelmesen..........
2017. márc. 17. 08:33
 2/6 anonim ***** válasza:
76%

Nos, ha már valakitől kérsz valamit, aminek ezek szerint tudod az árát, akkor miért nem kérdezted meg őt erről?

Vaktában lövöldözni csak mert úgy tartja kedved nem lehet, mindennek van következménye.

Minden mágia azonnal hat, az, hogy mikor lesz az a mézes mázos vágyálom, amit te szeretnél, az tényleg csak idő kérdése.

2017. márc. 17. 11:28
 3/6 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem nem lesz hatása. És én sem veszekedni akarok, de miért akarod a másikat ennyire rávenni valamire, amit ő nem akar?Miért akarod rákényszeríteni az akaratodat?
2017. márc. 17. 12:25
 4/6 A kérdező kommentje:
Ő az exem. Közeledik felém, de mégis kell egy kis löket neki. Sajnos a nagyszulok befolyásolják emiatt is mentünk szét....
2017. márc. 17. 13:31
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Hátha tudják befolyásolni, az régen nem jó jellemre utal. Szerintem meg kellene vívnia érted a nagyszüleivel szemben.
2017. márc. 17. 19:20
 6/6 Fakkensajsze ***** válasza:
100%
Előttem szóló,nagy igazság!
2017. márc. 17. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!