Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Anyám tényleg boszorkány?

Kovács Rozinda kérdése:

Anyám tényleg boszorkány?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Gyanús nekem anyukám, mivel megátkozta két hete a fizika tanárt, és tegnap a tanár elcsúszott és combnyaktörése lett.

Az is gyanús, hogy soha nem főz kis lábosban, csak ilyen nagy üstszerű cuccokban keverget, és egyedül neki hosszú az orra a rokonságban.

Nem merek tőle kérdezni,mert félek, hogy megátkoz, de egyébként lehet, hogy egy boszorka dinasztia leszármazottja vagyok?

16/L

2017. febr. 25. 19:20
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
:D :D :D
2017. febr. 25. 19:29
 2/10 anonim ***** válasza:
77%
Én akkor jöttem rá, hogy anyukám boszorkány mikor békává változtatta aput, mert nem cserélte ki az izzót. De már előtte gyanakodtam, ő is mindig ilyen nagy üstben kotyvasztott fura szagú dolgokat, hosszú az orra és mindig vitte magával a seprűt mikor ment valahova. De tényleg azt gondoltam eddig, hogy "áá, biztos csak túl sokat magyarázok bele", amíg nem láttam ezt a békává változtatósdit. Mondjuk nem értem, anya miért nem cserélte ki az izzót maga valami varázslattal, lehet erre nem terjed ki a mágia, még nem vagyok valami jártas a dologban. De majd ellesek pár trükköt anyától, jól jöhet még.
2017. febr. 25. 19:38
 3/10 anonim ***** válasza:
Nemsemmi :D Szerezz be egy Nimbusz 2000-ret és nézd meg tudsz e vele repülni.Próbálj egy békát királyfivá változtatni hátha lesz barátod is! :DDD
2017. febr. 25. 19:44
 4/10 anonim válasza:
2017. febr. 25. 20:03
 5/10 anonim válasza:
100%

Van fekete macskátok, gallyseprűtük, feltűnően sok mézeskalácsotok, esetleg emberméretű kemencétek?

Ha igen akkor van egy rossz hírem...

2017. febr. 25. 20:06
 6/10 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó,

Miért kellet elvenni a gyermek korát?

2017. febr. 25. 20:41
 7/10 anonim ***** válasza:
Még kell ennél több bizonyíték? Szerintem vigyázz hogy beszélsz vele vagy mit csinálsz, mert könnyen elvarázsol.
2017. febr. 25. 20:48
 8/10 anonim ***** válasza:

-Engem gyíkká változtatott!

-??

-Már elmúlt...

2017. febr. 27. 01:53
 9/10 anonim ***** válasza:
Van otthon beszélő fekete plüs macskátok?
2017. febr. 27. 10:03
 10/10 anonim ***** válasza:
Boszorkányok nincsenek.Ez tény.Ha neked ez jó,akkor rendben.A fizika tanárod lábtörése véletlen egybe esés.De ha tényleg boszi,akkor az én fizika tanáromat is elvarázsolhatná.
2017. febr. 27. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!