Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Honnan lehet tudni, hogy...

Honnan lehet tudni, hogy valaki "boszorkány"?

Figyelt kérdés
Pl. Régen olvastam,hogy az igazi bosziknak a tenyerében kirajzolódik az ötágú csillag.
2010. máj. 8. 14:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
Mágia? Baromság! Fizika? Remek!
2010. máj. 19. 14:10
 12/18 anonim ***** válasza:
76%

Én mindig boszorkány akartam lenni, de vhogy sose kaptam levelet a Roxfortból... nem is értem miért...:O

:D

2010. máj. 31. 19:47
 13/18 anonim válasza:
én boszi vagyok ahhoz hogy felismerj egy boszorkány nagyon ügyesnek kell lenned mert majdnem hogy képtelenség ha éjjel nappal figyelsz egy embert főleg teliholdkor akkor talán sikerül
2010. júl. 22. 13:21
 14/18 white Silverangel válasza:

Nem szükséges a boszorkányokat elkülöníteni a többi ismert ember típustól, mert mindenütt ott vagyunk!

Minden népnek megvannak a mágia használói!

Ez megmutatkozhat a kisugárzásban, hogy mit érzel ha elmész mellette?

Sokszor én nagy meleget érzek, ha jó akaratú, ha gonosz, akkor fájdalmat és hideget... szúró érzés gyötör.

Akik fel merik vállalni, még öltözködésükben is látszik,

Van boszorkány társam, aki a 60 as éveiben jár és kertész, ha szabadsága is van akkor is civil ruhában járja a városokat.

Ő róla nem hinném el elsőnek, bár volt elég időm megismerni a hölgyet.

Látásból ismerek egy másikat, aki amulettet hord a homlokán, idős néni, ő meg fölvállalja.

2011. júl. 23. 11:49
 15/18 tvd fangirl válasza:

Szia, szerintem "konkrét" boszik nincsenek, de pl. én többször álmodom ugyanazt, éreztem, hogy valami furcsa lesz és eltörött az osztálytársam keze, megálmodtam, hogy kiscicát kapok.

Lehet, hogy te is az vagy, csak nem tudsz róla :)

2016. ápr. 24. 07:54
 16/18 tvd fangirl válasza:
Viszkok Fruzsi (youtube) kapott levelet a Roxfordról
2016. ápr. 24. 07:56
 17/18 tvd fangirl válasza:
*Roxfortból
2016. ápr. 24. 07:58
 18/18 anonim válasza:
Hello. Csajom boszorkány, de mivel teljesen hétköznapi életet él, ezért lassan kiszimatolva jöttem rá. Én shaman vagyok, nagyon fogékony vagyok a telepátiára, és rengeteg mindent megtudtam így a valódi történelmünkről, valódi életről ezen a bolygón. hogy vannak sok ezer éve itt élő időutazók,akiknek muszály megrendezni mindig a halálukat, különbem ha ez a titok nyilvános lenne, a halandók biztosan fellázadnának, és nem dolgoznának többé az időutazóknak többé. Időutazók általában a katolikus egyház papjai, akik igazából csak egy pedofil, homosulszexuális, latin-görög-héber maffia, aki végig gatázdálkodják az idővonalakat.
2019. ápr. 10. 06:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!