Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Ki tudja rólam levenni az átkot?

Ki tudja rólam levenni az átkot?

Figyelt kérdés
Tegnap a szomszéd Örzse aki nagy tudással rendelkezik a varázslás és mágia tudományában átkot szórt rám hogy 10 évig balszerencsés legyek. A varázslőnő 89 éves nagy tapasztalattal rendelkezik így komolyan veszem. Ki tudja rólam levenni az átkot? 22L

2017. jan. 14. 17:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ne félj!

Kérdéseddel és a rá érkezó kommentekkel ránk is ragadt az átokból.

Amennyi ránk ragadt, annyival kevesebb van rajtad.

Még meg kéne tenned azt, hogy naponta háromszor, éhgyomorra, 5 percen keresztül körülröhögöd a szomszéd Örzsét, emiatt gutaütést kap, az átok azonnal visszaszáll rá!

2017. jan. 15. 16:02
 12/15 anonim ***** válasza:

Tilos az á...!

Egyébként levettem az átkod, ennek ellenében terhelheted a számlaszámom, azonban alternatíva lehet, hogy én terhellek a végrehajtókkal. ;)

2017. jan. 15. 16:57
 13/15 homo ludensz ***** válasza:
Nem tudtam hogy ez a humor kategória ezért elnézést kérek hogy nem röhögtem inkább gondolatokat írtam. (0.?)
2017. jan. 15. 19:36
 14/15 anonim ***** válasza:

Előző, nem tudtam, hogy ez az irónia kategória, úgyhogy én komolyan mondom, hogy írj nyugodtan komoly választ, bár aki számára nevetséges az adott kérdés, szerintem az meg nyugodtan poénkodhat rajta.

Komoly kérdésekre szinte mindig komoly választ adok (hacsak nem biggyesztek be MELLESLEG valami poént, hogy színesebb legyen az adott írásom).

Na de ez a kérdés, hát...

Persze ha a kérdező bebizonyítja, hogy létezik működő elátkozás, én szívesen olvasom.

Elvileg bármi létezik, de az is, hogy ne vegyem komolyan, hogy bárki bárkit megátkozhat szavakkal.

Nem mondom, hogy a szavaknak nincs hatása, de az ilyetén hatás, hogy "el vagy átkozva!" - lepereg rólam, ergo nem működik, csak annak, aki elhiszi.

Én nem vagyok erre nézve se hitetlen, se nem hiszem el. Nem érdekelt sose a hit.

Én inkább figyelem pozitívan, vizsgálódva a világot, valamint gondolkodom és érzek, létezek, alkotok.

2017. jan. 16. 17:09
 15/15 Fekete Samuel válasza:
Jezus minden atkot le tud venni, csak tiszta szivedbol, imaban, kerned kell.
2017. febr. 13. 00:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!