Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hol találok bárkit aki válaszo...

Krisz0921 kérdése:

Hol találok bárkit aki válaszolna nekem? Többi lent. (A szkeptikus ***** -okat megkérem hogy legyenek szívesek elhagyni az oldalnak ezen szekcióját köszönöm)

Figyelt kérdés
Szeretnék tudni,tudáshoz jutni érdekel minden ami a témával kapcsolatos,kivéve a rengeteg rizsát és mellébeszélést az adjon választ aki tud.Pontosan rituálék idézések érdekelnének esetleg főzetek stb. Ne értsetek félre nem akarok senkin kipróbálni semmit ami rossz vagy ártó lenne én csak szeretném tudni hogy ez a világ amit most látok magam előtt hogy ennek mi a háttere amit a mindennapi ember nem láthat de én látni szeretném.

2017. jan. 14. 13:29
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

# 12

Kezdhetnéd mindjárt az egód megszelidítésével.

2017. jan. 14. 18:00
 22/30 anonim ***** válasza:
Szerintem vannak varázslatok.
2017. jan. 14. 19:56
 23/30 anonim ***** válasza:
Ne a varázslat szót használd mert beindítja másokban a tèvhiteket
2017. jan. 14. 20:06
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

Tudáshoz szeretnél jutni, de nem vagy hajlandó magadtól utána járni, hanem itt követelőzöl, mint valami 5 éves gyerek akinek leesett a fagyija.

Ha tudásra vágysz, az egy dolog, de ha tudásra szeretnél szert tenni, akkor már más a leányzó fekvése.

Előtted vannak a lehetőségek, csak tudni kell észre venni.

Az a rizsa amit emlegetsz az nem rizsa!

Mindennek van alapja és kiindulása, ha nem vagy képes egy bizonyos mennyiségű információ halmazból meglátni a magadnak fontosat, akkor kérdem én, hol itt a tanulásra való hajlam?

Egy dolog tudni, egy dolog tanulni!

Indulj el az utadon, ne követelőzve és másokba kapaszkodva, hanem saját magadtól!

De mivel magad sem tudod mit szeretnél, hanem csak akaródzol aminek nyögés a vége, így ez az egész a részedről értelmetlen!

Rosszul kezdesz neki! Egyáltalán miért követeled azt a tudást? Magad sem tudod még teljesen!

Tisztázd magadban, mit miért szeretnél, azután megleled azt amire szükséged van. Addig csak hánykolódsz, nem a világban, önmagadban. Belső vezérlés nélkül a legrosszabb. Legyen meg a belső iránytűd, leld meg azt ami benned van, ne másokat majmolj! Minden megtalálható önmagadban, csak tudni kell a nyitját. Az akit keresel te magad vagy, csak az emberek szeretnek mindig másokra mutogatni.

2017. jan. 15. 02:38
 25/30 anonim ***** válasza:
Pluszban, megnézhetsz még Sághy Enikős videókat is, nem rövidek, de legalább hosszúak. Van honlapja is. Szerdán voltam nála.
2017. jan. 15. 10:59
 26/30 anonim ***** válasza:
Nekem mage a karim Skyrimban, szivesen segitek, ha tudok.
2017. jan. 15. 11:04
 27/30 anonim válasza:
Ez a világ mindent látunk... _Nem kell, hogy többet lássunk. Egyszerűen légy boldog, bonyolút dolgok ezek, ha belemerülsz észre sem veszed de az emberek elfordulnak tőled. Értékeld amid van és lásd ami körül vesz, nem kell több. A halottakat úgy kell látnunk, mint ahogy jónak ismertük őket. Ne bonyolódj bele. Pszihésen kifog készíteni. Légy nyitott ismerj új embereket (lehetőleg ne facebookon és ne randi vonalaűkon, hanem személyesen)
2017. jan. 28. 19:26
 28/30 anonim ***** válasza:
Utolsó, nem èrtelek. Kicsit furcsa a válaszod. Mintha vèdenèl valamit.
2017. jan. 29. 11:59
 29/30 anonim válasza:
62%

Igen, nekem is úgy esett le. A fentebb szóló illető álláspontja, hogy ne érdekeljen van-e valami "oda át". Ha látsz egy kósza árnyat csúkd be a szemed azt eltűnik. Éljen mindenki a boldog tudatlanságban a maga kis habos, cukormázas álmában.

Persze mennyivel egyszerűbb azt gondolni, hogy minden a tudományok által nem magyarázható dolog hülyeség. Nem véletlenűl nem találkozni olyannal, aki valóban bizonyítaná az ilyen vagy olyan dolgok létezését, s hogy miért? Mert a középkorig lazán kivégezték érte az illetőt, ma még közröhely tárgyává tennék. Azok akik mégis nyilvánosság elé lépnek 90%-ban csalók, vagy csak egy kis figyelemre vágynak, s így lejáratják ezeket a már amúgy sem túlbecsűlt dolgokat. Aztán jön valaki olyan, aki talán tényleg bizonyíthatja, de már azelőtt kiröhögik, hogy megmoccanhatna. Kérdem én, akkor miért akarna bárki is a nyilvánosság elé lépni? Ha van bárki olyan, aki valóban képes ilyen-olyan dologra, az vagy a saját céljaira használná, vagy mások javára és nem különösebben érdekelné a média, meg a felhajtás. Az egyik legkézenfekvőbb, bár nem teljesen ide illő példa a homoszexuálisoké. Van egy kissebb csoportja, aki azok az "Én büszke vagyok rá! Ménem fogadsz el ha?", azok akik már ráerőltetik a másikra hogy ők igenis azok és ez mekkora szenzáció. Meg ott a másik, nagyobb része akiről a lofasz se gondolná, hogy az. Ő is büszke rá, hogy az csak nem csinál belőle felhajtást. S pont itt hasonlít úgymond a kettő, mert a középkori sokszor őket is kivégezték érte, ma még közröhely tárgyává teszik, szóval érdektelen, hogy hangoztassa.

Azt hiszem, most ennyit sikerűlt összeszedem :D (Helyesírási hibáim kéretik nem figyelembe venni)

2017. jún. 5. 23:30
 30/30 anonim ***** válasza:

ShVR felhasználó válasza:

27-es válaszolónak sok mindenben igaza van.

2017. júl. 15. 21:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!