DÉMONOK. Hozzáértő személyt keressék és nem olyat aki szkeptikusan áll hozzá. Szeretnek tanulni a demonokrol. Van valaki aki elmondja mindent részletesen?
Nem vagyok vallásos jobban érdekel a fekete magia bár interneten nem nagyon találni olyat ami igaz is.Erdekelnek a démonok és hogy hogyan lehet kapcsolatba lépni veluk.Fogekony vagyok az okkult dolgokra.Aki csak azért alkar írni hogy lehordjon mindenek ne tegye mert nem érdekel
Nem hallgatok meg olyat aki szerint a démonok nem csodálatos lények és nem ők az igazi isteneink
Nyugodtan mond ki amit gondolsz
Bolond vagyok eszelős esetleg elmebeteg? Nem én csak érzem az igazságra
17-es vagyok
Azt hiszem, nem érted a lényeget. Ahogy tudom, Lucifer azért van elzárva, mert szabadságot akar nekünk. Mert Jahve pusztán szolgának teremtett minket, Lucifer viszont (mivel a sátánizmus hite szerint Lucifer is a teremtés résztvevője volt) azt akarta, hogy szabadok legyünk. Így olyat mondani, hogy ő az igaz istened, és uradnak szólítani, rendesen kimutatja, hogy nem érzed az egészet. Ők (sátánisták szemszögéből írok) a barátaink, ha engedjük.
Éppen ezért egy Azazel féle, és erősségű lény három dolgot kérhet tőled. Az első a hited, és azt hiszem, ez a legnehezebb része az egésznek. Érezni fogja, hogyha nem hiszed el mindazt, amit mond, vagy amit képvisel Lucifer, és akkor alapjáraton hozzád sem fog szólni. A második a becsület, hogy töröld el magadból magát az erőszakot embertársaid iránt, hogy légy szabad, és boldog,ezen felül ápolj állandó barátságot Azazellel, ne felejtsd el az alkud után, és terjeszd a szabadság gondolatait. A harmadik pedig a lelked. Ha Azazelnek adod a lelked, halálod után Lucifer hadseregében kell szolgálnod.
Előbb vagy utóbb mindet oda kell majd hogy add neki, és hogy válaszoljak a kérdésedre, a barátom egyből mindhármat adta, mert rákos volt az édesanyja, és segíteni akart. Nem felemelkedni, vagy nagy ember akart lenni, csak életben akarta tartani az anyját. És sikerült, és láttam már működés közben párszor Azazelt, mind jó, és rossz értelemben.
Én még mindig nem ajánlom, hogy hozzányúlj, kérdező, mert lehet ő jó barát is, de ha egyszer hibázol, nagyon oda fog verni.
Tudom hogy veszélyes
te irod
ti irjátok ,
hát ha veszélyes olvassátok el a Bibliába
mi vár a sátánra , az ördögre ás démonjaira
és az emberekre akiket őket követnek
a sátán csak megirigyelte Istent
Isten Szent
Ő teremtett mindent
térjetek meg
és higyjetek Istentben és Jézusban
27-es..
A bibliába nagyon sok minden van írva, amitől egy épeszű ember nem igazán úgy gondolná, hogy Jahve igazságos, vagy egyáltalán épeszű. Ha az lenne leírva, hogy a saját ürülékünk megenni egészséges, te megtennéd? Pontosan emiatt a viselkedés miatt nyer értelmet a sátánizmus. Térj, meg, mert különben isten elpusztít, mint egy olcsó rühes kutyát. Egy isten, aki szereti a gyermekeit, és ténylegesen azt akarja, hogy szabadok legyenek, nem viselkedne így. Mert a szabadság a szabad gondolkodásnál kezdődik, és nem ott, hogy szabad vagy, de csak a Jahve által felállított ketrecen belül.
Én pontosan ezért is nem köteleződtem el A, vagy B oldal mellett, nekem ne mondja senki, hogy legyek az övé, mert az én utam az enyém. Odin segített ebben, erőt és reményt ad az utam során, de sosem mondja meg, mit tegyek. Mert ilyen egy isten, aki szabadságot ad a hívőjének. Elé helyez egy utat, és aztán a gyermeke eldönti magának, leül-e, vagy végigmegy rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!