DÉMONOK. Hozzáértő személyt keressék és nem olyat aki szkeptikusan áll hozzá. Szeretnek tanulni a demonokrol. Van valaki aki elmondja mindent részletesen?
Nem vagyok vallásos jobban érdekel a fekete magia bár interneten nem nagyon találni olyat ami igaz is.Erdekelnek a démonok és hogy hogyan lehet kapcsolatba lépni veluk.Fogekony vagyok az okkult dolgokra.Aki csak azért alkar írni hogy lehordjon mindenek ne tegye mert nem érdekel
Nem hallgatok meg olyat aki szerint a démonok nem csodálatos lények és nem ők az igazi isteneink
Nekem a legjobb barátom adta oda magát Azazelnek, így mondhatni elég közel állok a dologhoz, nagyjából tudom, hogy kell megidézni, akár spontánul is, mik az elvárásaik, meg mi a kódex, amit követnek azok, akik nekiadják magukat.
És félve segítenék neked ebben, a saját érdekedben mondva, elég ferdének tűnsz, mintha a gonoszságot keresnéd, és nem azt a szabadságot, becsületet, és akaraterőt, amit egyes sátánisták hirdetnek, köztük azok, akik Azazel szárnyai alatt üldögélnek.
NEM VAGYOK SÁTÁNISTA!!!
Hiszem hogy ő az igazi istenűnk és felakarom ajánlani maga hogy segítsék az atyánk felemelkedéseben tudom nagy szavak ezek és mit kezdeni ne ő egy ilyen jelentéktelen emberel de ha hatalmat adna minden erőmel azon lennék hogy felemelkedjen nem vagyok gonosz.Ha szabad tudnom a barátod milyen alkut kötött? (pusztán kíváncsiságból)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!