Hogy tudnék mágiával valaki gondolatában olvasni (akár msn-en)?
Hát ahhoz, hogy valaki gondolataiban tudj "olvasni", nagyon rá kell érezned az illetőre, és nagyon erős kapcsolatnak kell lennie közöttetek. Nem úgy értem a kapcsolatot, hogy pl. jártok, az kevés. Rá kell hangolódni a másikra, lenyugodni, koncentrálni, az agyadat is át kell valahogy "konvertálni". Najó, ha ilyen típus vagy, akkor valszeg könnyebben fog menni. Egyébként msnen elég nehezen működik, de ha nagyon erős a szál közöttetek, akár a világ másik pontjáról is "ráérezhetsz" az illetőre, ha pont ő is rád gondol. Meg amúgy is.
Remélem segítettem :)
Nézd meg az Árnyak Könyvében. De tudod, ha saját célra használod fel a mágiát az visszaüt magadra.
Ha gonosz boszorkány vagy, akkor az más tészta.
Nekem szokott sikerülni... Meditálok, és elképzelek például egy fonalat vagy vezetéket köztem és az "alany" között. Elkérem az engedélyét mentálisan /nagyon fontos!!!/, és elképzelem, ahogy az információk a vezetéken át az ő agyából eljutnak az enyémbe. Koncentrálok rá, hogy A TITKAI NE KERÜLJENEK ÁT HOZZÁM, mer akkor megromolhat a kapcsolatunk és én sem szeretném, ha valaki kiszívná a titkaimat a fejemből. Koncentrálok rá, h csak azt tudjam meg, amit ő is megengedne, h megtudjak, nem szeretném például egy lánytól elkérni az információt(még ha érdekel is), hogy hogy néz ki meztelenül stb, tehát nem hozom zavarba. Ha nem akar odaengedni az elméjébe, akkor látom, hogy például elszakítja a vezetéket, vagy látok egy falat, stoptáblát stb. Könnyebben megy a ráhangolódás, ha például van a kezemben egy személyes tárgya, egy hajszála, egy ruhadarab (nem fehérnemű XP), vagy egy fénykép róla. Tehát először is meg kell tanulnod meditálni.Ezek után javaslom Ted Andrews: Érint és láss c. könyvét. Sok sikert és mentális örömöt!
F/kívülről egyre több, belülről egyre kevesebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!