Szeretet bevonzasa?
Nem tudom, eltalaltam-e a temat...ha nem akkor bocsi
Szeretetet szeretnek hozni az eletembe
Es egy kis sikert :)
Nagyon maganyosan es nyomorultul erzem magan mar eleg regota, szeretnek ezen valtoztatni..
Lehetseges lenne megtalalni az olyan embereket akikkel kolcsonos barati vagy parkapcsolati alapu szeretet alakulhatna ki?
Biztos hulyen hangzik :| de barataim se nagyon vannak
20/L
én is hasonlóan vagyok 20/L
de nem hiszem hogy lehetne bevonzani....bár a hit megelőzi a csodát állítólag
"Szeretetet szeretnek hozni az eletembe
Es egy kis sikert :)"
Elöljáróban: ez a kettő leggyakrabban nem jár együtt.
Ha te nem tartod szerethetőnek magadat, ugyanakkor nem szeretsz másokat, mi alapján várod el, hogy bárki is szeresen?
.
Szeretetet nem tudsz bevonzani, előbb szerethetőnek kell lenned és ezt tudomására adni másoknak, hogy ők is annak lássanak.
Szeress hogy szeressenek...magányos lehetsz... nyomorultul érzem magam... A gond hogy így érzel és ki is írod.Nyomot hagysz az univerzumban azzal hogy kijelented.A kimondott szónak ereje hatása van.
Az hogy csak szeretnél ezen változtatni???Ez kevés.AKARJ változtatni. egy példa:Az ember sok mindent szeretne.szeretnék elmenni nyaralni,horgászni,sportolni,és még 100 dolgot más más területen is.Viszont amit akar,amiért tesz az megvalósul.privátba folytathatjuk amennyiben eddig segített a leírtak.
Kedves Lány!
Kezdetként,kérlek légy boldog!
A boldogság választható állapot.
Nem kell mást tenned,csak mániásan kutatni a boldogság forrásait:A madárcsicsergésben,az esőcseppekben,a friss levegőben,egy pohár tiszta vízben,az alma ropogásában fogaid közt,egy viszonzott mosolyban,az est csendjében,s az élet minden megnyilatkozásában.
Mindezek körülvesznek éppúgy,mint a rossz dolgok,de ha a figyelmed a jó kutatására fókuszálod,az boldogság állapotába varázsolhat.
Ha jellemzően a boldogság fénylik arcodon,az,mint virágillat a méheket,hozzád vonz embereket,és elkezdheted rögzíteni boldogságod,forrásaid feltárásával,majd szereteted szirmai szórásával.
A szeretet,olyan,mint az ásottkút vize:Minél többbet veszel ki belőle,annál tisztább,és több vizet vehetsz ki abból....Minéltöbb szeretetet adsz,annál tisztább,és több lesz neked.
Aki ilyen szeretetforrás,az sosem érzi a szeretet hiányát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!