Miért álmodok rémeket egy bizonyos helyen? Van ott valami? Tudok ellene valamit tenni?
Minden évben többször rokonaimat meg szoktam látogatni, náluk alszom, ott szoktam nyaralni, ott is laktam régebben egy ideig, boldog, szép emlékeim vannak kizárólagosan, ezekkel a rokonokkal a házban.
Nem szoktam rosszakat álmodni, pszichológiailag rendben vagyok, nem vagyok depressziós, hanem életvidám, ennél fogva merem azt a következtetést levonni, hogy ott van valami ami rossz álmokat okoz.
Most pedig leírom, hogy milyenek maguk az álmok, hátha ez is egy támpont.
Minden álom különböző, nem tér vissza, de mégis hasonló. Álmaimban azt gondolom, hogy démonok, szellemek, vagy valami olyasmik vannak jelen, amikről nem tudom mik, ezért démonnak gondolom őket.
Sokszor volt olyan, hogy lefeküdtem, és az álom a házban játszódott, ahol aludtam. Álmomban a gonosz valami, vagy valamik (attól függ melyik álomban) melyeket démonnak nevezek, a házban van(nak), és én engem iszonyatosan megijesztenek. Olyan is volt, hogy egyszerre álmodtam vagy 4 álmot. A 4 álomból 3-nak a helyszíne a ház volt, egynek pedig egy baleset. Megtudtam a végén, hogy álmodok, de nem tudtam felkelni, és amikor azt hittem felkeltem, kiderült, hogy mégsem keltem fel. Ezért volt az álom az álomban.
Mivel megszoktam, hogy álmomba mindig rémeket álmodok, ezért egy nap elhatároztam, hogyha valami rémeset látok, nem fogok megijedni, hanem odamegyek hozzá közel és szembeszállok vele.
Illetve vannak olyan álmok is, amelyek nem a házban játszódnak, hanem egyéb helyeken. Kb. 5 álomra részletesen és el is tudnám mondani hosszabban.
Én nem szoktam emlékezni az álmaimra, nem is terveztem ilyet, főleg nem abban a házban, itthon jóformán nem is álmodok, de ott pedig igen.
Mit gondoltok emberek, mi erre a magyarázat, és én mit tudok tenni? Kétlem, hogy ez egy olyan pszichológiai dolog lenne, hogy a helytől rossz dolgok jutnának eszembe, nem, nagyon is jó hely, életem egyik kedvenc helye, az álmok sem mindig jönnek ott tehát nem keserítik és nem keserítették meg az életemet, de mégis zavar ez engem. Ha van aki választ tud nekem adni, annak nagyon köszönöm.
Szerintem próbáld "elemezni" az álmodat! Írd le valahova és keresd ki azokat a szavakat amelyek fontosak benne és azokat írd le egymás alá! Van olyan interneten hogy álomszótár, és onnan keresd ki a szavakat es nagy valoszinuseggel elmondja, mit jelent a szo!
Remelem segitettem! De az se kizárt hogy démon! ._.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!