Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Halottak napján, a szellemek...

Halottak napján, a szellemek "kimenőt" kapnak?

Figyelt kérdés

Azt hallottam Kovács Magyar Anrás főtáltosól a TV-be, hogy a halottaink egy napig kimenőt kapnak a túlvilágról és lejöhetnek ide az élő családtagjaik közé, meg a magasabb szellemi szintű túlvilági helyekre is elmehetnek olyankor, amelyekben nagyobb lelkek élnek. Már máshol is és másoktól is hallottam ezt a dolgot, bár lehet ők is innen hallották vagy más forrásból, ezt nem tudom. Ez igaz-e?

Azaz ma elsején halottak napján az összes felmenőink és családtagjaink itt vannak velünk ? Együtt nézik az élő leszármazottjaikat ? Látják amit teszünk a barátnőinkkel meg úgy, mindent ?

Sugallnak is dolgokat? Pl ma megérzem, hogy több müzlit kéne ennem, azt lehet hogy az elhunyt szeretteink sugallták a fejembe, hogy megőrizzem a súlyom, kondícióm?

Igazak-e ezek? Te is hallottad-e?

2016. nov. 1. 15:38
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Rosszul írtam le a megemlékezést. Hát nemhiába ez a demencia az agyamra megy lassan már a nejem nevére sem emlékszem, nehogy a helyesírás szabályaira. Még azt szeretném hozzá tenni, hogy nekem feltűnt, hogy még azok sem ismerik ezt az ünnepet, de még se a szokásokat se vallást vagy az ezotéria alapjait, akik papolnak róla, sőt itt vannak ezek az áll-szkeptikusok, hát baromi viccesen érvelnek. Gondolok most itt az 4-es-5-ösre. Bár nem kéne nekem nevetni, mert kiesik a fogsorom meg kiújul a vakbelem. :D
2016. nov. 2. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!