Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Valakinek működött a szerelmi...

Valakinek működött a szerelmi kötés?

Figyelt kérdés
Én csináltam több fajtát, többször is megcsináltam mindet a biztonság kedvéért kezdett is hatni egy hónap után, de nem teljesen. Úgy értem mikor szakítottunk nem beszéltük megszünt a kapcsolat köztünk. Eltelt egy hónap és írogatni kezdett mindennap beszélünk azóta, igaz barátnője van most neki, de nincsenek meg olyan jól.Volt is nálunk azóta mindenféle hülye indokkal sztem azért, h lásson. Sztem a kötés hatására keresett fel. Azt mondta, h hiányzok neki, de úgye ott az a másik lány. Valaki csinált már szerelmi kötést ami teljesen hatott? Ha igen, hogy csinálta?
2016. okt. 15. 13:27
 1/5 anonim ***** válasza:
21%
Ezt akkor kellett volna csinálnod mikor még együtt voltatok. Egy kicsit leitatod és mikor elalszik , kezét lábát össze kötöd. Ez biztos hogy hatásos és működik.
2016. okt. 15. 13:39
 2/5 anonim ***** válasza:
64%
Hát ezt nem hiszem el, komolyan. Nem, nem hat a kötésed, egyik se, mert egyrészt a mágia nem úgy működik, hogy legyártod sorra ugyanazt egy csomószor, mint a gyárban a futószalagon. Ha meg akarsz erősíteni egy mágiát, amit korábban végeztél, annak van valamiféle menete, amit tudnál, ha alapvetően tudtad volna, milyen mágiát végzel. (Google-mágiát, ha tippelhetek.) Nem az a technikája, hogy megcsinálod még párszor tök ugyanazt "a biztonság kedvéért". Másrészt van egy bizonyos kihatási ideje, ez inkább több hónap, általában kb három, egy hónap után a házi kóklerkedésed nem fog működni. Valószínűleg azért beszél veled a volt párod, mert nem jön ki jól a barátnőjével, és szeretne téged mint valami biztonsági hálót megtartani magának, főleg ha tudja, hogy te még mindig szereted és visszafogadnád, ha a mostani nőjével szétmennek. Ezzel a csávó már rögtön nagyobb mágus, mint te a házilag barkácsolt "kötéseiddel". Sajnálom, de ez a kemény igazság.
2016. okt. 15. 15:22
 3/5 anonim ***** válasza:
78%
Nem tudom mit csináltál, de így tényleg nem lehet, mindenféle tudás nélkül, bár ha van kis érzéked a dolgokhoz még be is üthet. Ugyanakkor tételezzük fel, hogy megcsináltad! Miből gondolod, hogy nem működik, ha eddig nem keresett, de mostanában keres? Az előttem szóló jól mondja, ez nem olyan, hogy egyik pillanatról a másikra csak úgy ott terem. Bár ez is lehetséges és változó, hogy mennyi idő az egész, de totál a célod felé tartanak a dolgok, nem?
2016. okt. 15. 18:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha olyan mágiát csinál, mondjuk, hogy igen, akár össze is jöhet pár hét alatt, de azért ezek nem olyan könnyen elérhetőek a neten, hozzáteszem, hogy hála az égnek, egy teljesen kezdő pedig valószínűleg nem is tudná megcsinálni. Pláne nem sokszor egymás után ismételgetni. :D Nincs itt mágia, vagy ha esetleg mégis beindított valamiféle kötődést a másik oldalról a dolog, akkor olyan nyitott volt a másik fél, hogy szimplán neki is elég lett volna megkeresni. Kb. De ezt se hiszem, még mindig azt tartom a legvalószínűbbnek, hogy biztonsági játékot játszik a pasi.
2016. okt. 15. 19:58
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen, az is lehet! Hát azért sok minden fent van neten is, csak ugye aki nem konyít semmit, annak kb. fogalma sincs, hogy melyikben lehet valami és melyikben nem. Na meg akárki hiába csinál akármit, ahhoz egy bizonyos szinten lenni kell, hogy bármi is működjön. De a kérdező akár alapból lehet olyan szinten, hogy hatni tud a másik félre és akkor maga a módszer már nem is annyira lényeges szerintem...
2016. okt. 15. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!