Mi az a Charlie, Charlie challenge? Van ennek valami legendája? Részletes leírást tudna adni valaki?
Nem hiszek a szellemekben amúgy.De az érdekes történeteket bírom.
Privátba is jöhet válasz.
Ha nem akarják, hogy az anyjuk le legyen szidva, akkor a semmit tudó, trollkodó gyökerek tovább görgetnek.
Hú hát a történetét nem tudom (ha beírodd google-ba hogy a charlie-charlie challenge története, akkor szerintem biztos fog kihozni találatot amiben le van írva-lehet több félét is-), de azt tudom, hogy maga a challenge (nem is igazán challenge, sookkal inkább szellemidézés gyakilag) úgí néz ki hogy egy papírt 4 felé osztatsz 2 vonallal és a bal felső meg a jobb alsó sarokba (igen)-t írsz a jobb felsőbe és a bal alsóba (nem)-et írsz és rá raksz a függőleges vonalra egy ceruzát arra keresztbe egy másikat (kiegyensúlyozva, hogy ne billenjen le egyik végén sem) és aztán elkezded szólítkadni hogy csárli-csárli itt vagy?! Onnantól, hogy a ceruza elfordításásval válaszolt hogy (igen) elkezdesz olyanokat kérdezni tőle amire csak (igen)-nel és/vagy (nem)-mel lehet válaszolni és így tudsz vele beszélgetni,aztán ha megbeszélted vele amit akarsz, akkor felszólítod hogy menjen vissza a szellemvilágba. Ennyi az egész (arra az esetre ha majd a későbbiekben meggondolnád magad és mégis ki akarnád próbálni)
remélem tudpttt segíteni
az Inkvizítor
Közben utána néztem és találtam neked egy honlapot (alább linkelem) amin minden le van írva.
remélem tudott segíteni
az Inkvizítor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!