Vannak itt sátánisták?
Kell, hogy legyenek, mert Sátán nélkül nincsen szeretet.
Az angyalok fellázadt démonok, akik lehazudják az égről a csillagot.
Az egyetemes rend ellen fellázadt angyalok vezették/vezetik félre az embert.
Amikor Isten magát megtagadja, akkor tűnik fel a Sátán alakja.
Szükségszerű az, hogy Isten önmagát megtagadja, másképp a világot mi mozgatja?
A Lélek egyedül a világ forrása, Isten csak faragott képe, mása.
Amikor Istenben hiszel, az valójában Ön-Magad elárulása.
Shvr
A kinyilatkoztatás a lázadó angyalok műve,
a megromlott Föld a meghasonlott ég bűne.
A lázadó angyalok által sugalmazott tanítások megrontották az életet. Hazugságok léptek az igazságok helyére, az embereket így vezették félre.
Az igazság az, hogy a Természeten kívül semmi nincsen, az emberen kívül pedig (önmaga számára) nincsen isten.
Akinek van hozzá képessége és ereje, a régi tanítás elemeit szedje össze, szedje össze.
Szabály:
Senki nem nyilatkoztat ki (különösen erőszakkal, másoknak) semmit, neked, magadnak kell belülről tudni, belülről tudni.
(Ha) Nincsenek dogmák, akkor nem él a hazugság.
Nem kell a másikon erőszakot tenni,
önmagadat kell megismerni.
(Ön-Magadat kell megismerni.)
Nincs közös utunk a héberekkel,
a klasszikus görögség kora jön el.
(A görög eszmény kora jön el.)
Minden ember önmagáé,
nem istené és nem a másé.
(Minden ember önmagáé.)
A Vízöntő kora az Ember kora,
tegyél te is azért, hogy az Embert
semmi ne korlátozza!
(A Vízöntő kora az Ember kora.)
....
Már nem lelkes állatok vagytok, hanem öntudattal rendelkező lények. Ez a lényeg.
A Köz-Pontod benned magadban van,
nem kívül, erről szól a Tan.
(A Központod benned, magadban van.)
Shvr tathagata
Kérdező.
A gerincsérved- bárhogy is szeretnék elhitetni veled- kb.90% ban nem genetikai eredetű. Tény hogy van olyan is.
Helyes táplálkozással, és megfelelő étrendkiegészítők szedésével, tornával, nyújtással, sporttal rendbe tudod hozni. Nyilván van olyan állapot, amikor már csak egy jó sebész tud összebarkácsolni. Ha ez megvan akkor jön. A fentebb leírt dolog. Nem néha, hanem mindig. Dögfáradtan is. Mindig. Ez a titok. Jobbulást kívánok.
Shvr.
Kedves rímfaragó szép öcsém !
Nekem tetszett. Tényleg. A 11# hoz.szólnál a 4 es bekezdésnél fogalmi zavart látok.
Van olyan is 2* hogy" ismerd meg magadat" a második ismétlésre nekem ez ugrott be. " ismerd meg magodat " ez nekem valahogy mélyebb, kiterjesztettebb értelmű. Saját belső plusz gyermek.
Gondolom ez a művészneved. Mit jelent?
Tisztelt 13# as
Mi is voltunk fiatalok. Ez meg szerintem nem rossz.
Inkább ez mint az artikulátlanül üvőltő polgárpukkasztó klippeket gyártó magukat sátánistáknak beállito zenekarok. Én metálon, hard rockon nőttem föl. Mégis ezt mondom.
Értelmesnek meg értelmes is lehet, mert a mai világban örüljünk ha egy fiatal nem csak háromszavas sms-t tud írni. :)
Szép napot!
Itt 99%-ban sátánisták, tiniboszik és trollok vannak, nagyon ritkán találkozom spiritualitással komoly szinten foglalkozó foglalkozó kérdezővel/válaszolóval. :)
Az életedet azzal teheted jobbá ha folyamatosan tanulsz, nem csak egy forrásból.
Amikor Isten magát megtagadja, akkor tűnik fel a Sátán alakja.
- Devil et Deus inversus.
Szükségszerű az, hogy Isten önmagát megtagadja, másképp a világot mi mozgatja?
- Ha megérted a szimbolikát, amit pl. rendi szinteken tanítanak, akkor megérted ezt is.
Amiből a Háromság áll:
AL (=Isten)
+
AL (=Isten) + LA (=Nem-Isten)
Ez a Háromság mozgat mindent ... ez a multiplikáció magja.
(Ez egy dinamikus filozófia.)
---------------------------------------------
Más (hogy tanítsak):
Enki (NK vagy KN) az ÉLET tiszta lényegét jelenti. Az ősi Egyiptomban Ankh-nak nevezték ezt. (NK)
EA a másik név, nekem ez a szent, mert ez a név tiszta.
...
Akik ma tanítanak, loptak mindent. ... Buta kis Földünkön a rémségek mindíg megölik a szépséget.
......
Az Istennő (a Káli-júga értelmében) rezonancia, erő. ... Számomra, mesteri fokon: szépség ... mert a saját lelkemmel rokon.
......
Aki kitartóan keresi a misztériumot, megtalálhatja, de szívét-lelkét kell, hogy érte odaadja.... és mindvégig, míg az úton megy, a Kígyó kettős foga marja.
--------------------------------------------------
Minden kor saját (=rá jellemző) potencialitásokat hordoz (ennyit a szabad akaratról :-) )
Kedves kérdező!
A sátánisták azért lettek sátánisták mert elegük lett a hazugságokból, mint jó magam. A sátánisták az életet keresik. Mert mi váltjuk meg saját magunkat, fejlesztjük magunkat, hogy elérjük a Magnum Opust vagyis az isteni létet.
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!