Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » A világot a keresztények vagy...

A világot a keresztények vagy a sátánisták uralják?

Figyelt kérdés
Esetleg vannak mások és semmi sem egyhez tartozik?

2016. jún. 18. 10:16
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
55%
Lucifer, a gyk-n való faggatódzáson kívül haladsz a tanulmányaidban? a világ megismerésében? Nem vagy valamiért elakadva a szellemi utadon? Csak azért kérdezem, mert mintha egyre hülyébb lennél. Mivel foglalkozol? Mit olvasol?
2016. jún. 18. 10:31
 2/23 A kérdező kommentje:
A kérdésre válaszolj.
2016. jún. 18. 10:33
 3/23 anonim ***** válasza:
35%
sátánisták, ez egyértelmű... a gazdagok, erősek felmagasztalása folyik mindenhol, a szegényeket, gyengéket elnyomják...
2016. jún. 18. 11:54
 4/23 anonim ***** válasza:
100%

A krisztusi alapelv szerint: "Szeresd, felabarátodat mint önmagadat."

Vagyis, a másik ember érdeke legyen épp olyan fontos mint a saját érdeked és ezért ne használj ki másokat azért, hogy neked jobb legyen, de igazából ezen az elven már minden magyarázat csak torzít.

Az antikrisztusi alapelv ezzel szemben, hogy: "Szeresd magadat jobban felebarátaidnál."

Ez alapján nagyjából mindenkit be lehet sorolni keresztény, avagy sátánista lelkületűnek. Én azt mondanám, hogy akik eljutottak a csúcsra és vezető pozíciót értek el gazdasági, vagy politikai téren azokban inkább a sátánista lelkület dolgozik, hiszen egy versenyhelyzetből a győzelem útján emelkedtek fel oda ahol jelenleg állnak.

Általánosságban viszont elmondható, hogy a keresztény szellem dominálja a világot. A legtöbb embernek van lelkiismerete, vannak emberi jogok, ismeretlen afrikai országokba küldött segélyszállítmányok, és jótékonysági szervezetek.

Valahol a két elv között áll az (átkos) Rousseau-i alku, ami azt mondja: "Úgy tedd a jót magadnak, hogy közben a lehető legkevesebb kárt okozod embertársaidnak."

Ez inkább a sátánista filozófia felé hajlik, de ez egy magánvélemény. Sokak szerint Rousseau a demokrácia egyik ősapja és a mai világ leginkább az ő elv és eszmerendszere szerint üzemel.

2016. jún. 18. 12:10
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Egyik sem. A pénz uralja a világot már nagyon-nagyon régóta.
2016. jún. 18. 12:11
 6/23 Yog-Sothoth ***** válasza:
78%
Sajnálom, hogy el kell keserítselek, de a zsidó gyíkemberek uralják a világot.
2016. jún. 18. 12:14
 7/23 anonim ***** válasza:

1-es vagyok- a kérdésre feleltem.

1) A világot a természeti törvények uralják.

2) Az embereknél meg lehet látni, hogy ki az Ura, aki által uralt a gondolkodás, a cselekedetei.

Nyilán Albert Schweitzer uralt élete más, mint Sztáliné.

Ma több mint 7 milliárd változat van, ki az ura, hogyan uralja -> hogy gondolkodik, tanul, cselekszik, dolgozik, hogyan halad a megismeréseben, hogyan halad a szellemi útján,hogy mennyire hatja át a részvét a cselekedeteit az érző lények iránt.

És más aszerint is mennyire SZABAD. Aki bármily függőségben szenved, drog, internet (ez a legerősebb függőségekhez tartozik), az láncra-verve követi "urát" - ez az ördögi erő elakadást okoz a szellemi fejlődésében.

A magas szellemiségű erők - papok, mesterek, Tanítók, mindig érzékeltették a hozzájuk fordulóval:

Te vagy a feladat! Valósítsd meg!

2016. jún. 18. 12:51
 8/23 anonim ***** válasza:
illuminátzi irányítja a Földet
2016. jún. 18. 12:54
 9/23 anonim ***** válasza:
Egyik sem, bár a keresztények vannak fölényben, de nem sokáig.
2016. jún. 18. 13:33
 10/23 A kérdező kommentje:

"1-es vagyok- a kérdésre feleltem. "

Ha csak eddig olvastam volna, most visszahülyéztelek volna.

2016. jún. 18. 13:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!