Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Vannak még okkult egyházak...

Vannak még okkult egyházak Magyarországon? Eddig a KWHE-t és a thelemitákat ismerem.

Figyelt kérdés
2016. szept. 4. 15:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne. Főleg fű alatt működnek igazán jó iskolák, közösségek, egyházak, mittudomén. De amiket ismerek azokat nem ajánlanám/nem ajánlhatom.
2016. szept. 4. 16:02
 2/5 A kérdező kommentje:
Megkérdezhetem, hogy miért?
2016. szept. 4. 16:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Egyik közösségnek tagja voltam kb 5 évig, majd a vezetővel konfliktusba kerültem, illetve bár rengeteget tanultam, kicsit ki is nőttem azt a helyet (ezt több mágus ismerősöm is megerősítette). Van más amit ajánlottak, de az nem tetszett, nem éreztem magaménak. Most nem járok sehova, egyelőre autodidakta időszakomat élem (illetve néha elmegyek tanácsért valahova, de az alkalmi dolog). Nem ajánlanék olyan helyet amit nem ajánlanék magamnak se, emiatt nem írom le az említett közösségeket.
2016. szept. 4. 17:27
 4/5 anonim ***** válasza:
... lásd:némethsándor agymosó hitgyülekezete!
2016. szept. 4. 18:30
 5/5 A kérdező kommentje:

3: Köszönöm a válaszodat, de én azért megpróbálnám. Max elzavarnak a felvételi beszélgetéskor. Esetleg p.ü-ben megüzened nekem?

4: Az minden csak nem okkult.

2016. szept. 4. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!