Magyarországon kitől tudnék tanulni a mágiáról?
Amennyiben a személyemre gondolt a hozzászóló akkor bizonyára téved. Igaz hogy évekkel ezelőtt a csoport minden tagja fizetett az előadónak az elméletért és a gyakorlatokért de az ingyenességet szerencsére megengedhetem magamnak.
Válaszokat ígértem a felmerülő kérdésekre mert rengeteg téveszme van a mágiáról a közhiedelemben,elég csak az itt megjelenő igényeket és fals válaszokat olvasni.
Corpus Hermeticum, Tabula Smaragdina, ezeket kiadták könyvben. A hermit kiadó kiadásában érdemes őket beszerezni. Ismeretterjesztő munkának
Várkonyi Nándor-Varázstudomány I-II
Hamvas Béla-Scientia Sacra
Róheim Géza-A Varázserő fogalmának eredete
Paul Brunton-Misztikus tanítások
Swami Panchadasi-a harmadik szemtől a tisztánlátásig
Ezek a könyvek megadják az alap fogalomkörnyezetet, és némi elképzelést arra nézve, merrefelé lehet fejlődni.
Szerintem kezd el magadat önállóan képezni. Először pszichológia, majd általános spirituális témák (jóga különböző fajtái, csakrák, reinkarnáció, stb.), majd mágia. Ha jók a szellemi képességeid, és alsóbb csakrán terén is elértél egy olyan fejlettségi szintet, hogy ne nyírd ki magad egyből, emellett tényleg elkötelezett vagy a mágia mellett akkor egy idő után rá fogsz találni a mesteredre.
Mo.-on is sok hozzáértő mágus van, csak nem reklámozzák magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!