Elég sok mident elolvastam már mágia témakörben, de az atlantiszi eredetű dolgoktól valahogy borsózik a hátam. Eric Strohm az Atlantisz mestertudása című könyvben például arról ír, hogy a kontinenseket egy nagy erejű atomrobbanás szakította szét (szervusz, kontinensvándorlás, szia lemeztektonika...).
Tőlem az egész rettenetesen távol áll, a piramisokkal, és hozzájuk felhasznált állítólagos ősbetonnal együtt...
Rengeteg mágikus tan van, amit érthetőnek és befogadhatónak érzek, Atlantiszt nem tudom lenyelni.
Járt valaki Atlantiszon? Tudja valaki, hol volt egyáltalán? Mi maradt belőle, amiből rekonstruálni lehet az ottani hitvilágot?
2015. okt. 12. 15:12
2/8 anonim válasza:
Atlantisz nevű felhasználó válasza:
Szia én Atlantiszi vagyok, csak amikor süllyedni kezdett a város felvettem a búvár ruhámat és kiúsztam a partra. Az ottani mágia nagyon erős pláne pár liter pálinka mellett érződik a hatása.
2015. okt. 12. 15:42
3/8 anonim válasza:
Azért szeretik ennyire az atlantiszi mágiát, mert bármit lehet annak mondani. Senki se tudja milyen volt Atlantisz, és csak egy helyen említik, ez a megemlítés is az alexandriai könyvtárból vett forrás, ami ugye nem leellenőrizhető, mert szinte minden elégett benne. Igazából ami nem, az a második felgyújtáskor igen. Szóval atlantiszi mágia néven gyakorlatilag bármit el lehet adni, és el is adnak. A piramisok, és az ősbeton mondjuk nem ide tartozik. De valahogy sejtem mit érzel, amikor az atlantiszi bármitől borsódzik a hátad.
2015. okt. 12. 16:02
4/8 anonim válasza:
Az nem Eckhart Strohm véletlenül?
Sok hülyeséget nyomat az ürge.
Az esszénus technikák amúgy jók de az a maszlag amit köréjük nyomat az gáz!
2015. okt. 12. 18:31
5/8 A kérdező kommentje:
Jogos, elírtam a nevét. Ez volt az utóbbi idők legidegesítőbb könyve, amit olvastam, pedig tényleg minden elrettentőt megpróbáltam már.
2015. okt. 12. 21:39
6/8 anonim válasza:
Wictor Charon-Atlantiszi Mágia c. könyve se semmi. A feléig se bírtam, pedig akkoriban bármit elolvastam. Körülbelül a nyálezotéria, és a goethia keveréke. Tizenhét évesen kevés dologtól vertem a fejem a falba, de ez például olyan könyv volt. Atlantiszról szerintem egy hiteles infó van. Hogy az Atlanti-óceánt róla nevezték el. A görög forrásból kiindulva persze.
2015. okt. 12. 22:38
7/8 A kérdező kommentje:
Ennek örülök, ez a sok maszlag nagyon letört :).
2015. okt. 13. 09:36
8/8 anonim válasza:
Atlantiszt amolyan végső ütőkártyaként szokták felhozni. Mivel feltételezik, hogy fejlett civilizáció volt, ezért ha arra hivatkoznak, az szerintük legitimizálja amit csinálnak, vagy azt, aki csinálja. Ezért van annyi atlantiszi főpap, és mágus reinkarnáció mindenfelé. Atlantiszi parasztot, közembert, vagy hasonlót nem látsz. Mintha Atlantiszon csak mágusok, papok, és hasonlók éltek volna.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!