Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Mit tudtok a feher magiarol?

Mit tudtok a feher magiarol?

Figyelt kérdés
Tudnadok meselni rola? Hogy kel elkesziteni,mit kell e kozben mondani,hany gyertya kell,vagy hanyan kell legyunk stb..
2014. júl. 3. 23:44
 1/9 anonim ***** válasza:

Először is tisztázzuk nincs se fekete se fehér mágia a mágia egy energia ami attól "fehér" vagy "fekete" amilyen szándékkal használod

A 2. részét a kérdésednek nem értem, mit szeretnél elkészíteni?! Mágiát akarsz elkészíteni?!? :O

2014. júl. 3. 23:51
 2/9 A kérdező kommentje:
marmint az onnvedelemre gondolok. A csillag..nem tudom pontossan hogy kell azt megcsinalni
2014. júl. 4. 00:10
 3/9 anonim ***** válasza:

Talán a pentagrammára gondolsz az ötágú csillagra és rituálisan előállított védelmező szertartás előkészítésére?

Ne haragudj de nemigazán értem hogy mit is szeretnél de a lényeg az neked nem javaslom hogy ilyen dolgokkal foglalkozz :) ha még is nagyon érdekel a téma először ismerkedj meg a boszorkányság történelmével rengeteg könyv foglalkozik vele

(egyébként a boszorkányság és a varázslatok nem egy csettintésből áll máskülönben az emberek nem tanulnál évekig vagy egy életen át)

2014. júl. 4. 00:15
 4/9 A kérdező kommentje:
jaj igen arra gondolok!
2014. júl. 4. 00:28
 5/9 anonim ***** válasza:
kitől kell megvédened magad? :-)
2014. júl. 4. 00:52
 6/9 anonim ***** válasza:
Én azt tudom róla, hogy nem létezik. Ha meg akarok védeni magad tanulj önvédelmi sportokat, vagy használj önvédelmi fegyvereket gázsprayt, sokkolót stb. Gyertyával nem fogod tudni magadat megvédeni, vagy varázsfőzetekkel, amíg te nekiállsz főzni varázs kotyvalékokat addigra megkéselnek.
2014. júl. 4. 09:16
 7/9 anonim ***** válasza:
kedves utolsó akkor mégis mis a fittyfenéért vagy ebben a kategóriában? hogy megmond a tutit hogy nem létezik?! (mert ez értelmetlen várom a további opciókat)
2014. júl. 4. 12:40
 8/9 anonim ***** válasza:

1.igenis létezik ahogy mi is

2. Igazából ha meg akarod védeni magad ahoz elég az átok levétel is de még sok más van...

én ezt családon belűlról tudom mert páran művelik a mágiát

pár éve és ezek is nagyon alap dolgok...

sztem inkább néz rúnákat a neten és rajzold magadra (előtte keresd ki melyik mit jelent!!)

remélem segítettem

2014. júl. 5. 00:11
 9/9 anonim ***** válasza:
Mágia van és a mágia fekete-fehér... mint a kabbalisták életfája és a két arc.
2014. júl. 6. 03:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!