Mit tudtok a feher magiarol?
Először is tisztázzuk nincs se fekete se fehér mágia a mágia egy energia ami attól "fehér" vagy "fekete" amilyen szándékkal használod
A 2. részét a kérdésednek nem értem, mit szeretnél elkészíteni?! Mágiát akarsz elkészíteni?!? :O
Talán a pentagrammára gondolsz az ötágú csillagra és rituálisan előállított védelmező szertartás előkészítésére?
Ne haragudj de nemigazán értem hogy mit is szeretnél de a lényeg az neked nem javaslom hogy ilyen dolgokkal foglalkozz :) ha még is nagyon érdekel a téma először ismerkedj meg a boszorkányság történelmével rengeteg könyv foglalkozik vele
(egyébként a boszorkányság és a varázslatok nem egy csettintésből áll máskülönben az emberek nem tanulnál évekig vagy egy életen át)
1.igenis létezik ahogy mi is
2. Igazából ha meg akarod védeni magad ahoz elég az átok levétel is de még sok más van...
én ezt családon belűlról tudom mert páran művelik a mágiát
pár éve és ezek is nagyon alap dolgok...
sztem inkább néz rúnákat a neten és rajzold magadra (előtte keresd ki melyik mit jelent!!)
remélem segítettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!