Tudtok átkokat?
Figyelt kérdés
Szeretném megátkozni a metek tanárnőt az iskolánkból, tudtok valami hatékony(ha szertartás lehetőleg olcsó) megoldást?2014. ápr. 11. 13:05
1/15 anonim válasza:
Mi van?kaptál egy karót? :D Hát tudod az a helyzet,hogy az átok csak babona..szóval ha bajod van a nővel,más megoldást kell találnod.Amúgy anno az én matektanárnőmet is szivesen megátkoztam volna,ha tudtam volna.. :)
2/15 anonim válasza:
aki neked érdemben tudna segíteni, az magán viselné ezután az ő segítségének az "áldásos" hatásait is.
ha akarsz valamit csinálni, azt magadnak kell kikeresni és megcsinálni és senki nem fog segíteni, főleg nem azért mert egyest kaptál matekból.
5/15 anonim válasza:
Az átok visszaszáll ám. Olyan átkot eszelj ki, amit magadon szeretnél hordozni utána.
6/15 anonim válasza:
Írd le, hogy egy meg egy az tíz a huszonnegyediken. Garantáltan szívrohamot kap.
7/15 anonim válasza:
Ja mert az mindig eccerűbb mint magadban keresni a hibátot...
8/15 A kérdező kommentje:
Emigy nem kaptam karót, hanem mindenkivel úgy akarta velünk megiratni az ellenőrzőt, hogy nem magyarázta el az anyagot, sőt,én nem voltam ott, és nem volt hajlandó pótórát tartani!
Rühellem ezt a tanárnőt!
2014. ápr. 14. 14:41
9/15 anonim válasza:
Ha nem voltál ott, akkor nem írhatsz dolgozatot a hiányzásod időtartamának feléig(legalábbis én így tudom). Ezalól kivétel az a téma, amelynél ott voltál, vagy amelyiknek csak az ismétlésénél/összefoglalójánál hiányoztál. De azért olvasd át a házirendeteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!