Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Tudtok átkokat?

Tudtok átkokat?

Figyelt kérdés
Szeretném megátkozni a metek tanárnőt az iskolánkból, tudtok valami hatékony(ha szertartás lehetőleg olcsó) megoldást?

2014. ápr. 11. 13:05
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Mi van?kaptál egy karót? :D Hát tudod az a helyzet,hogy az átok csak babona..szóval ha bajod van a nővel,más megoldást kell találnod.Amúgy anno az én matektanárnőmet is szivesen megátkoztam volna,ha tudtam volna.. :)
2014. ápr. 11. 13:16
 2/15 anonim ***** válasza:

aki neked érdemben tudna segíteni, az magán viselné ezután az ő segítségének az "áldásos" hatásait is.

ha akarsz valamit csinálni, azt magadnak kell kikeresni és megcsinálni és senki nem fog segíteni, főleg nem azért mert egyest kaptál matekból.

2014. ápr. 11. 13:26
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
áfa
2014. ápr. 11. 13:35
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Dögőlj meg !
2014. ápr. 11. 14:05
 5/15 anonim ***** válasza:
Az átok visszaszáll ám. Olyan átkot eszelj ki, amit magadon szeretnél hordozni utána.
2014. ápr. 11. 14:21
 6/15 anonim ***** válasza:
Írd le, hogy egy meg egy az tíz a huszonnegyediken. Garantáltan szívrohamot kap.
2014. ápr. 11. 16:37
 7/15 anonim ***** válasza:
Ja mert az mindig eccerűbb mint magadban keresni a hibátot...
2014. ápr. 12. 07:51
 8/15 A kérdező kommentje:

Emigy nem kaptam karót, hanem mindenkivel úgy akarta velünk megiratni az ellenőrzőt, hogy nem magyarázta el az anyagot, sőt,én nem voltam ott, és nem volt hajlandó pótórát tartani!

Rühellem ezt a tanárnőt!

2014. ápr. 14. 14:41
 9/15 anonim ***** válasza:
Ha nem voltál ott, akkor nem írhatsz dolgozatot a hiányzásod időtartamának feléig(legalábbis én így tudom). Ezalól kivétel az a téma, amelynél ott voltál, vagy amelyiknek csak az ismétlésénél/összefoglalójánál hiányoztál. De azért olvasd át a házirendeteket.
2014. ápr. 14. 20:14
 10/15 anonim ***** válasza:
50%
vingardium leviószar!
2014. ápr. 17. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!