Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Mi a véleményeteke a szemmelve...

Mi a véleményeteke a szemmelverésről?

Figyelt kérdés
Boszorkány könyvek szerint egy ember meglehet vele babonázni. De ez nem tűnik logikusnak. Az ember azt cselekszik amit akar. Mert állatot oké hogy lelehet uralni. De egy embert nem lehet.
2016. szept. 1. 18:24
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Van is egy ilyen mondás, hogy ha szemmel ölni tudna, vagy hogy farkas szemet néznek egymással. Ezeket lehet nem véletlenül találták ki.
2016. szept. 1. 19:38
 12/15 A kérdező kommentje:
Én olvastam egy könyvet miszerint Hitler foglalkozott ilyennel és tényleg tömegeket győzött meg. Egy beszámoló szerint (valamilyen közeli rokonja Hitler) elmesélte hogy a tekintete érdekes, mintha nem lehetne neki nemet mondani.
2016. szept. 1. 19:40
 13/15 A kérdező kommentje:
Abban biztos vagyok hogy állatok lehet. De hogy embereket? Kiváncsi vagyok a véleményekre. Tapasztalatokra.
2016. szept. 1. 19:41
 14/15 homo ludensz ***** válasza:
100%

Ne fantáziálj ilyesmin mert ez mellékvágány. Tanácsolom hogy olvass el néhány ezoterikával foglalkozó könyvet ha ilyesmire nyitottnak véled magad.

Olyan van hogy valaki nagy hatással tud lenni az emberekre mert azt mondja sokszor rögeszmésen amit azok hallani szeretnének. Arra értem amit felhoztál példának a Hitlert.

Ezt általában minden vezető személyről elmondhatjuk. Magyarokról is akikre hősként emlékezünk mert "gyújtó beszédet mondott".

2016. szept. 2. 18:28
 15/15 A kérdező kommentje:
A biblia ezeket valósnak említi nem mondja hogy nincs hatalma a gonosznak. Sámuelt meg is tudták idéznia Seolból. Ráadásul ő Isten szentje volt. A mőzesi törvények szerint mágiával foglalkozó nőt nem szabadott életben hagyni, tehát nagyon komoly bűnról lehet szó. (Gondolj bele, ha akkoriban éltél és zsidó voltál és találkozták egy boszorkánnyal megkellet ölnöd. Mert a törvény ezt mondja ki és törvény igazság)Ma miért nem tartják be ezeket a zsidók (zsidó vallásúak)?? Mert ha valaki vét a törvény ellen az bűnt követ el. A telekinézis is valós dolog. Szerintem ez is, de kiváncsi vagyok hogy kinek mi a tapasztalata ebben. Mert nem hinném hogy engemet meg lehetne babonázni.
2016. szept. 2. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!