Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Mi a véleményeteke a szemmelve...

Mi a véleményeteke a szemmelverésről?

Figyelt kérdés
Boszorkány könyvek szerint egy ember meglehet vele babonázni. De ez nem tűnik logikusnak. Az ember azt cselekszik amit akar. Mert állatot oké hogy lelehet uralni. De egy embert nem lehet.
2016. szept. 1. 18:24
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
87%

Értelmes ember nem hisz semmiféle babonának, így ennek sem.

De régen akkor beszéltek róla, ha a kisbaba sírt és előtte egy öregasszony nézett rá.

2016. szept. 1. 18:34
 2/15 A kérdező kommentje:
Szerintem valós (állatokon). Csak kíváncsi vagyok a véleményekre, mert engemet nem tudna leuralni egy szempár.
2016. szept. 1. 18:41
 3/15 A kérdező kommentje:
Apám dédapja gyakorolta, de csak állatokon.
2016. szept. 1. 18:42
 4/15 A kérdező kommentje:
Azért is érdekes dolog ez, mert úgy hallottam hogy különböző kígyó fajok alkalmazzák. (A kígyó ránéz az egérre. Kinyitja a száját, és az egér visít, de belemegy a szájába??? De tényleg van ilyen.)
2016. szept. 1. 18:48
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
A kígyós történetekben a kígyó nem szemmel ver, haenm hipnotizálja az áldozatát. A szemmel verés tulajdonképpen megátkozást jelent.
2016. szept. 1. 19:09
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Láttál olyat? Vagy tudsz mutatni videót kígyóról, ami szemmelver egeret? Mit értesz az alatt, hogy megbabonázni?
2016. szept. 1. 19:12
 7/15 A kérdező kommentje:
Úgy értem a megbabonázásák, hogy akaratát "belevési" a másik fél agyi kérgébe mert valahogy így fogalmaz a boszorkány könyv. De írja hogy veszélyes dolog embernél. Elméletileg tükörrel kell saját szemeddel gyakorolnod. Tehát majdnem mint a hipnotizálás, de itt nem kell beszélni elég ha bele nézel az illető szemébe és kész. Azt teszi amit akarsz.
2016. szept. 1. 19:20
 8/15 A kérdező kommentje:
Állatnál biztos működik, de nem hinném hogy embernél is. Az embernek fejlettebb a tudata, mint az állatnak.
2016. szept. 1. 19:22
 9/15 anonim válasza:
100%

Szemmelverés ?

" Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor az utcák tele lennének hullákkal és terhes nőkkel."

2016. szept. 1. 19:33
 10/15 A kérdező kommentje:

A boszorkány könyv szerint ölni nem lehet vele. Csak hipnotizálni szavak nélkül. Vagy nagyon erős félelmet kelteni, tehát hogy annyira erőset hogy leblokkol az illető, vagy egy támadó vadállat akár.

"Mindent el lehetne intézni" Sok földhöz ragadt ember él a földön, nem hisznek sem a mágiában, de sajnos Istenben sem. Meg (a könyben ez már haladó mágia, nem hipp-hopp működik a könyv szerint, sok gyakorlással.)

2016. szept. 1. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!