Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » A "HELL" energia italnak van...

A "HELL" energia italnak van valami köze (nevén kívül) a sátánistákhoz. Tehát az alapító sátánista lenne, vagy valami más?

Figyelt kérdés
2016. aug. 31. 20:04
1 2 3 4 5 6
 41/53 A kérdező kommentje:
Nem emiatt kárhozna el az ember. Csak a mágiában van megkötözés. Ha valaki megnem tér a bűneiből es nem él szent életet, akkor nyílván nem fog üdözülni. A hit=hűséggel. És lehet hogyha ilyet iszik akkor nem tud szent életet élni. Ne felejtsük el hogy Szent Pál mondja is hogy bálványáldozati ételből ne egyetek. (Nyílván inni sem szabad. És a HELL-ről elég gyanús hogy bálvány áldozati ital lenne) Igaz az is hogy a pokol forró és hőenergia, de mindenki tudja azt is hogy ez a tűz a lelket égeti. Azokét akik elkárhoztak. Azért KÁRhozat.
2016. szept. 5. 19:56
 42/53 anonim ***** válasza:
Én már elkárhoztam, a tegnapi kemény legény pizza pokoli erős volt. Az összefüggés és a régről ismert szóhasználat nem lehet véletlen!
2016. szept. 5. 20:14
 43/53 anonim ***** válasza:
Kérdező kérlek keress fel egy pszichiátert.
2016. szept. 5. 20:52
 44/53 A kérdező kommentje:
A pszichiáterek embergyilkosok. Bekábítószerezik az embert és függő lesz. Én nem vagyok pszichiátriai eset csak komolyan veszem a hitelveket. Lehet hogy gyerekesnek tűnik de sokan azt hiszik hogy a Sátán sem létezik (azt hiszik hogy mese mint a Mikulás). Pedig a Sátán is létezik, Isten is létezik, van halál is, és van pokol is. Van kárhozat és üdvösség is. Honnan tudod hogy a HELL energia ital nincs-e feláldozva Baálnak vagy egy démonnak? Vagy egy bukott angyalnak?
2016. szept. 5. 22:13
 45/53 anonim ***** válasza:
Remélem csak unatkozó troll vagy Kérdező, mert az előadás zseniális. Viszont ne fokozd tovább mert akkor már nem lehet megkülönböztetni a valódi őrülttől és úgy már nem annyira vicces.
2016. szept. 5. 22:17
 46/53 A kérdező kommentje:
Egyébként eltértünk a tárgytól. Mert a kérdés az volt hogy van-e köze a sátánistákhoz? Kiváncsian várom az információkat.
2016. szept. 5. 22:23
 47/53 A kérdező kommentje:
Én Isten bolondja vagyok.
2016. szept. 5. 22:24
 48/53 anonim ***** válasza:
46: nem, nincs köze hozzá
2016. szept. 5. 22:28
 49/53 A kérdező kommentje:
Nem tartalmaz tartósítószert a többi energiaitalhoz képest. Ez érdekes.
2016. szept. 5. 22:42
 50/53 A kérdező kommentje:
A legújjabb reklámfilmje úgy mutassa be mintha spirituális energiát adna a "vágyak" eléréséhez. Ez nem érdekes?
2016. szept. 5. 22:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!