A "HELL" energia italnak van valami köze (nevén kívül) a sátánistákhoz. Tehát az alapító sátánista lenne, vagy valami más?
"jézus is inna belőle"
Én úgy tudom, hogy Pál szerint Jézusban teljesedet ki az Isten testileg. Illeteve az Isten = Atya, Fiú (Jézus az), Szent Szellem. Tehát ha Isten nem inna belőle akkor Jézus sem, mivel Ő hű volt mindvégig az Atyához, mindvégig méghozzá a kereszthalálig.
Ez nem troll duma.
Itt van: PÁL LEVELE KOLOSSÉBELIEKHEZ 2,9: Mert Ő benne lakozik az istenség egész teljessége testileg. (Nyílván ezért mondja Pál hogy örökké áldandó Isten)
A másik, ami a kísértésről szól:
Itt van: PÁL I. LEVELE A KORINTHUSBELIEKHEZ 10,13-14:
Nem egyéb, hanem csak emberi kísérté esett rajtatok: de Hű az Isten, aki nem hágy titeket feljebb kísértetni, mint elszenvedhetitek; sőt a kísértéssel egyetemben a kimenekedést is megadja majd, hogy elszenvedhessétek.
Azért szerelmeseim, kerüljétek a bálványimádást.
Te kérdező az a fajta valláskárosult vagy aki leginkább Mórickára hasonlít, akinek mindenről AZ jut az eszébe. Neked valami eldugott, mindentől távol lévő helyen kéne élned, ahol a világ sokfélesége nem zavar még jobban össze.
Én mindenesetre örülök az írásodnak, eddig csak Illuminátus és ufó hívőkből láttam ilyet, ők is mindenben AZt látták. Szóval vallásosból is van ilyen elborult. Mondjuk nem meglepő, miért pont abból ne lenne?
Amennyiben viszont tényleg troll vagy - amit remélek -, akkor üdvözöllek e fórumon, zsenialitásod mindent felülmúló, remélem még sok kérdést kiírsz és sok kérdésre válaszolsz! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!