Szellem idézés pentagram 1 személy gyertya hogyan? Vagy sikerült? ( többi lent)
kérem csak azok olvassák el akik nagy eséllyel tudnak SEGÍTENI NEM BELE KÖTNI ÉS TUDJÁK :)
sziasztok próbáltam szellemet idézni nem csak. mondjuk azt hogy tudok annyit a dologról ami szükséges. neten mindig csak olyanok találtam ami konkrét személyhez van és egyedülit nem nagyon ami beis vált volna. nem rég úgy döntöttem megpróbálom magam összeszedni és kitalálni valamit én persze szöveget azt netről lestem többet is biztos ami biztos. egy szivacson alszok ami a földön van mert nagyon kényelmes és ezt egy éjszaka fel hajtottam neki döntöttem a falnak és viaszból csináltam egy pentagramot. közben én hallgattam egy zenét hogy ne legyen unalmas amit még én csináltam régebben és megnyugtató hatású. csináltam a pentagrammot és a csúcsokhoz raktam egy egy gyertyát, amikor leraktam az utolsó meggyujtott gyertyát a telefonon elhalgatott a zeném és sisterget. mivel androidos telefon ezért ugye megkel nyomni a bekapcsoló gombot egy pillanatra és elhuzni a körből a lakatot és felvan oldva... na hát én megnyomta egy pillanatra a bekapcsoló gombot és nem volt helyén a képernyő furcsa volt a kép nem tudtam feloldani csak kb mikor 6-szorra nyomtam meg azt a gombot. más nem történt. ezutáni éjszaka is megpróbáltam valamit csinálni mondogattam ugyanazokat a szövegeket sőt még egy olyan képet is raktam középre amit találtam a szobámban egyszer csak úgy magától amit még soha nem láttam de nem történt semmi :( most lehetséges hogy legutobb szellem volt az a telefonos dolog vagy pont egy ekkora véletlen? és ha nem véletlen akkor most miért nem sikerült? valaki aki tudna segíteni kérem segítsen hogy egyedül hogyan tudok valamit elérni kérem ne mondja azt hogy nem vagyok ezekkel kapcsolatban tudatlan és ezért ne próbáljak meg idézni mivel nagyon nem vagyok kezdő csak maximum az idézési formájában ha kell privátba :) köszi :) bocsi a helyes írásért :(
akkor csak gyujtsak gyertyát és vegyem elő a táblát és mondogassam hogy kezdje el mozgatni a poharat vagy én kezdjem el és kezdjem elengedni magam egyre jobban?
közben ne koncentráljak semmire akkor és biztos jó lesz a deszka rá írva tollal ami kell?
Azt a tablat nem hasznalnam. Rossz szellem tiszteletlensegnek veszi.
Hivd oda a szellemet, utana probald beszeltetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!