Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Szerintetek én is átkozott...

Szerintetek én is átkozott lettem, mert befeküdtem a hullazsákba?

Figyelt kérdés
hétvégén az egyik haverom elhívott egy házhoz. ahol volt 2 ember, akik több mint 10 évig egy pár voltak, de pár hete szakítottak. kérdezték tőlem, hogy kérek-e egy koponyát? mondtam h otthonra nem kellenek ilyen lim-lomok. aztán a haverom meg kiröhögte őket, miért hisznek ilyenekben. és akkor áthozták a koponyát egy halottaa zsákban. engem meg beraktak a halottas zsákba és lefényképeztek. a haverom meg ideges lett és ott hülyéskedett az átkozott koponyával. aztán akiktől kapta ők mondták neki, hogy nem kell hinnie benne, de tényleg el van átkozva, megfogja majd látni... mert akiktől kapta novemberben szerezték a koponyát egy sírrablótól, aki a temetőben dolgozik, mint sírásó. azóta szakítottak, meghalt a macskájuk és csomó szerencsétlenség érte őket. erre a barátom a koponyát meg elrúgta jó messzire és majdnem eltört a lába. aztán elmentünk a kedvenc kocsmájába, ahonnan kitiltották, mert székkel dobálózott!!! aztán átmentünk egy másik helyre, ahol megjelent egy fekete haju cigány prosti rózsaszín miniszoknyában, megakarta dugni, de a csaj elküldte a fenébe. aztán elmentünk hozzá, de kiderült, hogy elhagyta valahol a kulcsát, amin a kocsi kulcsa is volt és most újra kell záraztatni! erre feljött hozzánk egy focista is, aki nem volt hajlandó elmenni és fent maradt a lakásán, mikor mi elindultunk megkeresni a kulcsot, de sehol nem találtuk. ekkor jött a helyijárat én pedig felszálltam rá és hazamentem. utána hívott vasárnap délután. viszont azóta nem. szerintetek meghalt? és szerintetek én lehetek átkozott, mert befeküdtem a hullazsákba, amiben a koponya is volt?
2016. aug. 8. 20:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
79%

"átkozott koponya"

Átkozott? Szokták a bizonyos tárgyakra mondani, hogy átkozott, ezzel utalva arra, hogy a rendőrség már keresi.

"erre feljött hozzánk egy focista is"

Persze-persze. Maga Dzsudzsák Balázs jött fel hozzátok. Nem kértetetk egy szelfit? Bár inkább ki kellett volna dobni onnan. És... nem volt hajlandó elmenni és fent maradt a lakásán? Há jó hogy nem ment el, ha övé a lakás.

"elesett, elaludt és az utszélén hevert órákig, majd egy hajléktalan ébresztette fel"

Az alkohol drog. https://www.youtube.com/watch?v=sLgb1zUPwrE

"szerintetek meghalt?"

Nem, csak túl sokat ivott vasárnap este is.

És nem kell aggódni, senki sem átkozott, csak az alkohollal és egyéb droggal kell leállni.

2016. aug. 9. 12:23
 12/16 anonim válasza:
Te nem ettől az eszetlen sztoritòl lettèl átkozott hanem vagy átkozottul hülyènek születtèl már eleve vagy a körülmènyeid tettek azzá.
2016. aug. 9. 22:38
 13/16 anonim ***** válasza:
69%
Fúú azt én is nagyon utálom amikor feljön hozzánk egy focista és nem akar elmenni! Az egyik focista, Barnabás pl másfél hete itt ül a kanapén! Mit tegyek?
2016. aug. 10. 12:58
 14/16 anonim válasza:
100%
én elhiszem amit írsz,de én sem lettem átkozott hogy halottas lepelben aludtam be takarózva szóval nem hiszem hogy aggódnod kellene :D
2016. aug. 10. 16:17
 15/16 anonim ***** válasza:
Ez melyik film is..? Final Destination? Nyáriszünet rulez..
2016. aug. 11. 15:40
 16/16 anonim ***** válasza:
szar kamu
2016. szept. 19. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!