Ha tudom ki átkozott el, hogyan lehet visszaküldeni rá, hogy rólam lekerüljön?
Figyelt kérdés
unatkozó háziasszonyok és pi..@@@k kíméljenek a válaszokkal. (bár gondolom kiéhezve várják az ilyen kérdéseket...)2012. márc. 25. 19:26
1/9 anonim válasza:
Nem szép dolog visszaátkozni... szaladj utána és b*szd pofán!
2/9 anonim válasza:
én már átkoztam el két embert is..nemtom hogy véletlen egybeesés volt de ezvan:@ fogj róla egy fényképet és mond meg 'neki' amit akarsz meg hogy amit akarod hogy történjen vele...de a legfontosabb:csak úgy birsz átkot küldeni hogyha teljesen hiszel benne hogy igen is birsz arra a személyre átkot küldeni.
3/9 anonim válasza:
Én nem küldtem vissza, (vagy remélem), de a volt párom anyja átkozott meg és a páromtól kapott leveleket, fényképet, és mindent elégettem, és közben az mondogatta, hogy hagyjanak békén, és tisztuljak meg. Évekig szenvedtem elötte, utána egy pár nappal később már volt hatása.
4/9 anonim válasza:
Ha warrior vagy akkor nyomj el egy spell reflectet, ha paladin vagy pap akkor csak simán nyomj egy disspell-t
6/9 anonim válasza:
Visszaküldeni ugyanolyan alja dolog mint küldeni. Az még pluszba fájna neked.
8/9 anonim válasza:
Az átok,rontás mint fekete mágia úgyis visszaszáll 3x-an a küldőjére ,ha nem teszel semmit akkor is. Magadról különböző technikákkal tudod leszedni,lemosni és a még megmaradt negatív szálakat áldással tudod teljesen eltüntetni.
9/9 iGetBored válasza:
Szólj a papnak hogy adjon egy feszületet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!