Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Ha tudom ki átkozott el,...

Ha tudom ki átkozott el, hogyan lehet visszaküldeni rá, hogy rólam lekerüljön?

Figyelt kérdés
unatkozó háziasszonyok és pi..@@@k kíméljenek a válaszokkal. (bár gondolom kiéhezve várják az ilyen kérdéseket...)

2012. márc. 25. 19:26
 1/9 anonim ***** válasza:
93%
Nem szép dolog visszaátkozni... szaladj utána és b*szd pofán!
2012. márc. 25. 19:27
 2/9 anonim ***** válasza:
46%
én már átkoztam el két embert is..nemtom hogy véletlen egybeesés volt de ezvan:@ fogj róla egy fényképet és mond meg 'neki' amit akarsz meg hogy amit akarod hogy történjen vele...de a legfontosabb:csak úgy birsz átkot küldeni hogyha teljesen hiszel benne hogy igen is birsz arra a személyre átkot küldeni.
2012. márc. 25. 19:53
 3/9 anonim válasza:
Én nem küldtem vissza, (vagy remélem), de a volt párom anyja átkozott meg és a páromtól kapott leveleket, fényképet, és mindent elégettem, és közben az mondogatta, hogy hagyjanak békén, és tisztuljak meg. Évekig szenvedtem elötte, utána egy pár nappal később már volt hatása.
2012. márc. 25. 21:53
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha warrior vagy akkor nyomj el egy spell reflectet, ha paladin vagy pap akkor csak simán nyomj egy disspell-t
2012. márc. 26. 18:58
 5/9 anonim ***** válasza:
Utolsó like :)
2012. ápr. 3. 19:02
 6/9 anonim ***** válasza:
Visszaküldeni ugyanolyan alja dolog mint küldeni. Az még pluszba fájna neked.
2012. ápr. 5. 14:39
 7/9 anonim válasza:
e-mail-ben tudod visszaküldeni
2012. máj. 15. 21:32
 8/9 anonim ***** válasza:
Az átok,rontás mint fekete mágia úgyis visszaszáll 3x-an a küldőjére ,ha nem teszel semmit akkor is. Magadról különböző technikákkal tudod leszedni,lemosni és a még megmaradt negatív szálakat áldással tudod teljesen eltüntetni.
2012. jún. 2. 14:43
 9/9 iGetBored válasza:
Szólj a papnak hogy adjon egy feszületet
2012. júl. 31. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!