Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Szerelmi kötésben szeretnék...

Kattincs kérdése:

Szerelmi kötésben szeretnék segítséget (? )

Figyelt kérdés

Mivel az oldalon csak a kioktatás megy privátban is szivesen várom a válaszokat.

Olyanokét akiknek sikerült!

Nagyon hálás vagyok előre is, köszönöm válaszokat.

2016. júl. 27. 16:15
 1/7 anonim ***** válasza:
38%
te gané, kit akarsz elveszejteni?
2016. júl. 27. 16:40
 2/7 anonim ***** válasza:
36%

Nem foglak kioktatni.

A kulcsszó rá, az az, hogy "gondolatok".

De ne számíts semmi jóra, neki az életét cseszed el, neked meg a karmád lesz rossz.

2016. júl. 27. 20:31
 3/7 anonim ***** válasza:
45%
"neki az életét cseszed el" -lehet valaki úgy boldog, hogy annak az életét teszi tönkre, akit szeret?? Nem az van, hogy szeretem, legyen boldog, akár mással is - miért? mert szeretem.
2016. júl. 27. 20:36
 4/7 anonim ***** válasza:
Persze, de nem tudom, hogy téged hogy érintene az, ha a tudatod befolyásolják, és egy olyant "szeress" (mert ez kényszeres),akit valójában nem akarsz.
2016. júl. 27. 20:41
 5/7 anonim válasza:
60%
Senki sem abba szeret bele,akibe akar.Ez normál esetben sem akarat kérdése.Gondolkozzatok előbb,ha már mindenképp kötekedni kell.
2016. júl. 28. 01:13
 6/7 anonim ***** válasza:

előző, pedig de. Szabad mélyebben is átgondolni is ezt, annál, hogy épp most nekem mi a jó. A szerelem - a kémia csak egy következménye, anyagban megjelenő okozata már -, eredetileg

akarati-értelmi-érzelmi tevékenység.

Az más kérdés, hogy a sötét kor emberének ez a 3 széthullt és nincs is szinkronban.

De ez a tragédia még nem jogosít fel senkit, hogy más akaratát manipulálja.

És törvényszerűen - kivétel nélkül-, meg is lesz az ártó tettnek az ártalmas következménye. Tanulságos Thomas Mann Márió és a varázsló kisregénye a tudat manipuláláshoz.

És térjünk vissza az előző hsz-hez:

szeretem - tehát nem manipulálom, ha engem választ boldog vagyok, ha mással boldog, akkor is BOLDOG VAGYOK, mert szeretem és ha szeretem azt akarom, hogy boldog legyen - nem torzítani, manipulálni, beteggé tenni akarom, hanem azt akarom, hogy szabadon BOLDOG LEGYEN.

Mert szeretni jó, szeretni boldogság.

2016. júl. 28. 15:40
 7/7 anonim válasza:
Ha nem szeret viszont az az ember akit magadhoz akarsz kötni elvileg nem is csinálják meg. Elvileg. Amúgy igen, működik. Èn is megcsináltattam. Az eredmèny viszont nem biztos hogy olyan jó amilyennek most elkèpzeled. Nálam sajnos, bármennyire szeretem borzasztó lett a helyzet. Betegesen fèltèkeny, uralkodó, ès úgy èrzem megfolyt.
2016. júl. 29. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!