Szerelmi kötésben szeretnék segítséget (? )
Mivel az oldalon csak a kioktatás megy privátban is szivesen várom a válaszokat.
Olyanokét akiknek sikerült!
Nagyon hálás vagyok előre is, köszönöm válaszokat.
Nem foglak kioktatni.
A kulcsszó rá, az az, hogy "gondolatok".
De ne számíts semmi jóra, neki az életét cseszed el, neked meg a karmád lesz rossz.
előző, pedig de. Szabad mélyebben is átgondolni is ezt, annál, hogy épp most nekem mi a jó. A szerelem - a kémia csak egy következménye, anyagban megjelenő okozata már -, eredetileg
akarati-értelmi-érzelmi tevékenység.
Az más kérdés, hogy a sötét kor emberének ez a 3 széthullt és nincs is szinkronban.
De ez a tragédia még nem jogosít fel senkit, hogy más akaratát manipulálja.
És törvényszerűen - kivétel nélkül-, meg is lesz az ártó tettnek az ártalmas következménye. Tanulságos Thomas Mann Márió és a varázsló kisregénye a tudat manipuláláshoz.
És térjünk vissza az előző hsz-hez:
szeretem - tehát nem manipulálom, ha engem választ boldog vagyok, ha mással boldog, akkor is BOLDOG VAGYOK, mert szeretem és ha szeretem azt akarom, hogy boldog legyen - nem torzítani, manipulálni, beteggé tenni akarom, hanem azt akarom, hogy szabadon BOLDOG LEGYEN.
Mert szeretni jó, szeretni boldogság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!