Szerelmi kötésben tudtok nekem segíteni?
Figyelt kérdés
Nagyon fontos lenne, mert elveszítettem a szerelmem a napokban, és megőrülök azért mert nincs velem :/2016. júl. 10. 22:02
2/20 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nem jó de nem tudok tovább lépni.
2016. júl. 10. 22:05
4/20 anonim válasza:
Kérdező én teljesen átérzem, de ezért veszett nagy árat kell fizetni és nem pénzben értem...
Szóval neeeee!!
5/20 anonim válasza:
Azt azért nem gondoljátok komolyan, hogy egy ilyen működne?!
7/20 anonim válasza:
Elmentem 1 éve egy asztrológushoz...azt mondta, nem az az ember a párom, akit én akkor nagyon akartam, 3 év múlva találom meg a nagy őt. Rákérdeztem a szerelmi kötésre...azt mondta, megfelelő ember meg tudná csinálni, továbbá nekem is van bőven ilyen képességem, de bánni fogom...nem hittem el. Most, 1 év elteltével bánom. Barátaim haltak meg, szörnyű a bűntudat. És az, akit megkötöttem, bár hihetetlenül hangzik, de imád...
8/20 anonim válasza:
Valóban léteznek ilyen praktikák és működnek is. Tudnod kell, hogy ennek a sötét oldalon van a forrása, és azoknak van igaza, akik az iszonyú nagy ár fizetéséről beszélnek. Sose tegyél ilyet. Én is voltam így hogy elhagyott a szerelmem, de gondolj bele, ha a kötést választod veled lesz, de nem saját akaratából, nem azért mert szeret. Egyrészt megfosztod őt a szabad akaratától ami minden embernek a joga, másrészt végig tudni fogod, hogy csak a varázslás miatt van veled, nem szerelemből. Egy idő után, már nem leszel boldog emiatt sem. Az árát még nem ismered, ha előre tudnád, biztos nem a kötést választanád. A kötés sem fog mindenen átsegíteni, az emberek szerelemből tesznek meg egymásért szívből mindent egy életen át. Nem akarod kipróbálni ezt? Egy idő múlva jobban leszel és találkozhatsz az igazival, tarts ki addig, ne vesztegesd őrültségekre ezt az egy életedet.
9/20 anonim válasza:
Akkor meséljétek már el, hogy mi történne, hogy működne. Nem érdekel, hogy miként, de szerintem nem lehet senkit ilyen módon irányítani.
10/20 anonim válasza:
Milyen árat kell fizetni érte? Meghal valaki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!