Szerelmi kötésben tudtok nekem segíteni?
Figyelt kérdés
Nagyon fontos lenne, mert elveszítettem a szerelmem a napokban, és megőrülök azért mert nincs velem :/2016. júl. 10. 22:02
11/20 A kérdező kommentje:
Megértem,hogy miért mondjátok ezeket nekem hiszen valóban nem szép dologra készülök. Eddig csak kisebb mágiákat alkalmaztam amik mostanra már úgy érzem kevesek. És még csak egyszer használtam fekete mágiát hála az égnek annak nem volt komolyabb következménye,de annyira szeretem Őt, hogy valamiért nem riadok vissza a büntetéstől sem. Az egyetlen oka amiért még nem csináltam meg az az hogy nem tudom hogyan kéne nekiállnom. Kicsit bízom benne, hogy mire kitalálom már nem is fogom ezt akarni de sajnos jelen pillanatban senkire sem vagyok képes hallgatni. De a lelkem mélyén tudom hogy iagazatok van azzal hogy figyelmeztettek.
2016. júl. 11. 23:31
12/20 anonim 

válasza:

Én is voltam ugyan ilyen helyzetben és hozzád hasonlóan én sem hallgattam senkire. Melynek az lett a következménye hogy vissza kaptam és még mindig szeretem de akármit csinálok akárhova megyek Ő tudni akar róla, ami rettentő idegesítő, és ami mégroszabb, hogy szerintem nem is szeret engem csak a rögeszméje lettem. Három éve vagyok ebben a mókuskerékben és nem találom a kiutat. A szerelem ellenére inkább menekűlnék, mert az ő és az én életem is kezd teljesen tönkre menni. Vele képzeltem a jövőm gyerekeket akartam tőle de ő máshogyan képzeli a jövőjét, nem is engedünk egymásnak még kompromisszumot sem tudunk kötni. A nagy ellentét köztünk sem elég hogy elhagyjuk egymást mert mikor megtennénk valami indokot megint keresünk hogy vissza kapjuk egymást. Egy komolyabb elhatározásnál mikor elhagytam megfenyegetett hogy öngyilkos lesz ha nem megyek vissza hozzá... Ezt nem akarhatod kérlek gondold át sokszor hogy mit akarsz tenni, és higyj abban hogy a sors tudja neked mi a legjobb. Szép életet , és kitartást. Meg tudod csinálni vagy annyira erős.
13/20 anonim 

válasza:

Engem sem érdekelnek a következmények. Amiket itt leírtatok, akiknek sikerült, kérdezném, akár privátban, milyen módszerrel csináltátok, vagy ha nem ti, akkor ki csinálta meg nektek? Nem érdekel, hogy milyen negatív következményei lettek az esetetekben, teljességgel vállalom a felelősséget, de kérlek írjatok.
14/20 anonim 

válasza:

Jól gondold meg, könyörgöm...nekem egy jósnő azt mondta, nehéz életem lesz vele, de ha akarom, éljem ezt. 2 hónapot voltunk külön, aztán általam indult be végülis a kontakt, de ha akkor tudom, mit takar a nehéz jövő, mindent letörlök a gépemről....2 hónap elteltével újra összejöttünk, teljesen más lett -jó értelemben- aztán ez annyira beteges ragaszkodássá fordult át, hogy úgy érzem, megfulladok. Olyan, mint az elején, amikor lángolt a szerelem, de ez már tényleg a beteges kiadása...egyszerűen nem tud meglenni nélkülem, én meg nem tudok rá férfiként tekinteni.
A kötés ára pedig: miután összejöttünk újra, meghalt egy nagyon jó közös barátunk, a legjobb barátnőm, a nagymamám és a párom keresztapja...3 hónap leforgása alatt..
15/20 anonim 

válasza:

kicsit akaratos vagy.... képes lennél irracionális dolgokat is tenni. Azt esetleg végiggondolni, hogy miért veszítetted el? Lehet, hogy pszichés problémád van, ha ennyire ragaszkodsz valamihez... a szerelmi kötés annak működik, akinek fizetsz érte. egy csomó klassz dolgot tud venni a pénzedből.
16/20 anonim 

válasza:

Kivel csináltattad a kötést,hogy bejött? Amugy ez igaz,hogy életet kér érte az alvilág! Exem is kötéssel vették el és haltak az ismerősök mint a fene....
17/20 anonim válasza:
Szia. Ugyan így voltam mint te. Ès èn is megcsináltattam a kötèst. Igen valóban működik. De hidd el tènyleg nagy ára van. Most is imádom szeretem annak ellenère hogy megcsalt, elhagyott terhesen. Vissza jött hozzám de látom, èrzem hogy nem ez volt a legjobb megoldás. Rosszabbul vagyunk mint azelőtt. Nem mehetek ki úgy a házból hogy ne tudja. Ellenőriz folyamatosan ès tudni akar mindent. Nem hiszem hogy ezt szeretnèd.
18/20 anonim 

válasza:

Én ezt szeretném. Valaki írja már meg privátban, hol és hogyan csináltatta?? Kérlek titeket. A felelősség az enyém és hogy egyáltalán megcsináltatom vagy csinálom-e.
19/20 anonim válasza:
Én is most próbálkozom ezzel kiváncsi vagyok sikerül, de szívesen veszem a segítséget!
20/20 anonim 

válasza:

Jajjjjjj ne csináljátok ezt!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!