Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » A mágiával kapcsolatban...

A mágiával kapcsolatban milyen könyvek vannak?

Figyelt kérdés
Vagyis olyan könyvet szeretnék ami ezzel a témával foglalkozik és nem csak 1-2 mondatban megemlíti, hanem hosszasan elmagyarázza. Aki tud ilyen könyvet, az ide írja le hozzászolásba. Elöre is köszönöm!
2016. júl. 25. 08:49
1 2
 1/11 anonim válasza:
Boszorkányok kézikönyve, meg van valami A wicca alapjai kezdőknek (az alexandrába most 500ft!), Boszorkánybiblia. Nézz a különböző könyvesboltoknál
2016. júl. 25. 10:17
 2/11 anonim válasza:
* nézz szét, bocsi ez lemaradt:D
2016. júl. 25. 10:18
 3/11 anonim ***** válasza:
13%
Harry Potter sorozat, hét részes, mire átrágod magad rajta, jó sok varázsigét fogsz megismerni. :D
2016. júl. 25. 11:36
 4/11 A kérdező kommentje:
A Harry Potter az az író elképzelései alapján íródott, tehát nem valami hatásos varazsigék vannak benne, de azért köszönöm.
2016. júl. 25. 11:40
 5/11 homo ludensz ***** válasza:
Szokott ez a kérdés időnként felkerülni ide és én mindig a Franz Bardon Az Igazi Beavatás Útja című könyvét szoktam ajánlani. 10 lecke és ha lelkiismeretesen végigcsinálod bizonyára kialakul egy képed a mágiáról.
2016. júl. 26. 08:19
 6/11 anonim ***** válasza:

Olyat ami normális nem fogsz találni.

ez rejtett dolog így, sosem írták le egy-az-egyben.

2016. júl. 26. 12:22
 7/11 anonim ***** válasza:
6-ossal értek egyet. Illetve 5-össel is, hiszen az is nagyon szűkszavú, illetve egy-két résznél szándékosan hibás. :)
2016. júl. 26. 18:37
 8/11 homo ludensz ***** válasza:
*7-esnek.Franz Bardon csak egyféle út a mágia megismeréséhez és nem állítom hogy ez hiteles vagy sem de kérlek világosíts fel hogy hol hibás főként szándékosan. Nagyon megköszönném.
2016. júl. 28. 08:26
 9/11 anonim ***** válasza:

Én még csak az elején tartok, ismerőseimtől hallottam, h direkt hibás itt-ott, illetve Rawn Clark is ír erről honlapján mindhárom könyv kapcsán. Ha tényleg érdekel, onnan ki tudod keresni, én nem tudom fejből.

Bardon hiteles, biztos vagyok benne h a bölcsessége vezette amikor direkt rakott bele hibákat, hogy megóvja azokat a balesetekről akik még nem értek meg bizonyos gyakorlatokra. Ez szerintem így van jól.

2016. júl. 30. 14:01
 10/11 homo ludensz ***** válasza:

Bardon megadja a keretet hogy hogy csináld és a többi rajtad múlik. Senkit nem állt szándékában hibákkal megóvni ez hiteltelenné tette volna őt. Aki szó szerint magáévá teszi a 10 leckét és leteszi könyvet maga mellé az tisztában van azzal is akkorra hogy milyen veszélyek leselkedhetnek rá és hogy védje ki őket.

A tévedés és a fals elmélkedés azért van mert az emberekben él egy tudat hogy ha engem beavatott egy mester például REIK-s nek akkor egycsapásra azzá válok. Nem. Majd ha úgy gondolkodom és olyanná lesz az életvezetésem és közben művelem amire beavattak akkor idővel a környezetem visszajelez hogy reikissé lettem.

Ez vonatkozik a mágussá válásra is.Egy recept csak iránymutatás amikor főzni kezdel egy ételt és majd évek múlva leszel szakács.

2016. júl. 30. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!