A mágiával kapcsolatban milyen könyvek vannak?
Olyat ami normális nem fogsz találni.
ez rejtett dolog így, sosem írták le egy-az-egyben.
Én még csak az elején tartok, ismerőseimtől hallottam, h direkt hibás itt-ott, illetve Rawn Clark is ír erről honlapján mindhárom könyv kapcsán. Ha tényleg érdekel, onnan ki tudod keresni, én nem tudom fejből.
Bardon hiteles, biztos vagyok benne h a bölcsessége vezette amikor direkt rakott bele hibákat, hogy megóvja azokat a balesetekről akik még nem értek meg bizonyos gyakorlatokra. Ez szerintem így van jól.
Bardon megadja a keretet hogy hogy csináld és a többi rajtad múlik. Senkit nem állt szándékában hibákkal megóvni ez hiteltelenné tette volna őt. Aki szó szerint magáévá teszi a 10 leckét és leteszi könyvet maga mellé az tisztában van azzal is akkorra hogy milyen veszélyek leselkedhetnek rá és hogy védje ki őket.
A tévedés és a fals elmélkedés azért van mert az emberekben él egy tudat hogy ha engem beavatott egy mester például REIK-s nek akkor egycsapásra azzá válok. Nem. Majd ha úgy gondolkodom és olyanná lesz az életvezetésem és közben művelem amire beavattak akkor idővel a környezetem visszajelez hogy reikissé lettem.
Ez vonatkozik a mágussá válásra is.Egy recept csak iránymutatás amikor főzni kezdel egy ételt és majd évek múlva leszel szakács.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!