Kérlekszépen tudnátok írni mágiával kapcsolatban? (több lent)
Arra gondoltam ,hogy hol ,hogyan lehet tanulni mágiát használni?
Utána olvastam itt a weboldalon és nem írtatok semmi linket ,hogy lehet innen tanulni ,vagy könyveket sem .Mivel sokszor írtátok ,hogy a mágia az senem fehér és senem fekete(ezt sikerült felfogni :-) )és sokan írtátok ,hogy nincs neten ilyesmi ,sokan ,hogy van neten könyv,de konkrétan példát egy weblapra vagy 1 könyvet ,vagy 1 helyet ahol lehet tanulni sem írtatok.
Lehet írni a témálval kapcsolatosan ,de leginkább ez érdekel.
Lécci ne legyenek vitatkozások.
!!!Noobkodók ,trollok off pls.!!!
És valakivel ha lehet akkor felvenném a kapcsolatot ,hogy ha lehet ,akkor körülírja ,hol ,honnan lehet tanulni .
Elöre is kösz a válaszokat,boccs a helyesírási hibákért.
A kérdésben tul nagy hangsulyt fektettem a mágiának a tanulására es nem az egész témára ,nem csak ennek a tanulása ,hanem mindennek a témának az egésze érdekel .
Hogy miért ?
Tudatlannak érzem magam.
...emberi kíváncsiság ,a sok miért...
Nehéz erről bármit mondani , mert a mágia egy ezerszeresen elcsépelt szó de vannak könyvek amiből az elmélete elsajátítható .
1. Az igazi beavatás útja .
2. Minden amit a csakrákról tudni lehet .
Ha sikerül megérteni , hogy a mágia és a jóga mint beavató rendszer egy és ugyanaz a dolog , az már eredmény. Különben nem olyan bonyolult dolog mint sokan gondolják . Többet inkább privátban .
A mágiának többféle fajtája is van. Van a papi mágia, ami valamilyen légy segítségét, erejét használja, általában ima, vagy szertartások segítségével.
A boszorkányok tárgyakat használnak és a másik ember hitét.
Az akarat hatalmához meditáció és kitartás kell, önmegismerés.
A vudu-t nem ismerem. Sokféle dologból származhat erő, hatalom. A legtisztább, ha kitisztítod az utad az akaratod előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!