Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Kérlekszépen tudnátok írni...

PrizmoX kérdése:

Kérlekszépen tudnátok írni mágiával kapcsolatban? (több lent)

Figyelt kérdés

Arra gondoltam ,hogy hol ,hogyan lehet tanulni mágiát használni?

Utána olvastam itt a weboldalon és nem írtatok semmi linket ,hogy lehet innen tanulni ,vagy könyveket sem .Mivel sokszor írtátok ,hogy a mágia az senem fehér és senem fekete(ezt sikerült felfogni :-) )és sokan írtátok ,hogy nincs neten ilyesmi ,sokan ,hogy van neten könyv,de konkrétan példát egy weblapra vagy 1 könyvet ,vagy 1 helyet ahol lehet tanulni sem írtatok.

Lehet írni a témálval kapcsolatosan ,de leginkább ez érdekel.

Lécci ne legyenek vitatkozások.

!!!Noobkodók ,trollok off pls.!!!

És valakivel ha lehet akkor felvenném a kapcsolatot ,hogy ha lehet ,akkor körülírja ,hol ,honnan lehet tanulni .

Elöre is kösz a válaszokat,boccs a helyesírási hibákért.

2016. ápr. 28. 23:47
 1/7 anonim ***** válasza:
7%
Elmegyógyintézetben, és felsőfokú az oktatás! Bentlakásos.
2016. ápr. 29. 00:02
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Miért akarsz ennyire mágiát tanulni? Nem értem ezt a kérdést.. Isten vgy ilyesmi nem is érdekel? Szerintem inkább azzal kéne elkezdeni, és ha az már megy, akkor ovatosan nyulkálni a mágiához. De csak olvasni, meg ilyesmi, maga a módszer leirhatatlan, de Isten megmutathatja, feltéve ha akarja és megfelelő az idő..
2016. ápr. 29. 00:16
 3/7 A kérdező kommentje:

A kérdésben tul nagy hangsulyt fektettem a mágiának a tanulására es nem az egész témára ,nem csak ennek a tanulása ,hanem mindennek a témának az egésze érdekel .

Hogy miért ?

Tudatlannak érzem magam.

...emberi kíváncsiság ,a sok miért...

2016. ápr. 29. 00:28
 4/7 anonim ***** válasza:
19%
jo hát legyen, de a mágia a legnagyobb tabutéma!.. pl képzelj el annyi mágiát amit ha leirnál, 80 évig kéne olvasni normál sebességgel hogy elolvasd az összeset, +20 év még az új összefüggések és a rendszerezés elolvasása... a látásához meg képzelj el egy nagy bömböt, aminek a felületén néha megjelenik egy anyag, és abban az időszakban azt az anyagot le lehet irni, mert épp aktuális, szükség van rá. Törekedj arra hogy meglásd ezt a gömböt, ami amúgy fénnyel tölt el, jó nagy, segit a dolgokat intézni, nem dirigál, nem beszél, kedves, ösztönös, nem tünik el egyhamar. Ott van az orrod elött, csak nem látod, ezért nézz az orrodra, mondják. De minden témája másvalamiről szól, és teljesen más természetü a szöveg.. tartalma nem abban van. Minnél több mágia, annál több szeretet, az emberek részéről is, ez fontos jel. Ha meghallod az igazi mágiát, azt veszed észre hogy mindenki szeret, aki csak meglát, vagy legalább a fele stb. És ha a nagy gömb egy külső emberként nyilvánul meg, akkor ott van és ott is lesz, ugyhogy oda kell menni.. fuu én nemtom mi van (valojába tudom hisz folyton ez történik csak egyre erösebben és határ a csillagos ég), de ez durva
2016. ápr. 29. 01:03
 5/7 anonim ***** válasza:

Nehéz erről bármit mondani , mert a mágia egy ezerszeresen elcsépelt szó de vannak könyvek amiből az elmélete elsajátítható .

1. Az igazi beavatás útja .

2. Minden amit a csakrákról tudni lehet .

Ha sikerül megérteni , hogy a mágia és a jóga mint beavató rendszer egy és ugyanaz a dolog , az már eredmény. Különben nem olyan bonyolult dolog mint sokan gondolják . Többet inkább privátban .

2016. ápr. 29. 09:13
 6/7 anonim ***** válasza:

A mágiának többféle fajtája is van. Van a papi mágia, ami valamilyen légy segítségét, erejét használja, általában ima, vagy szertartások segítségével.

A boszorkányok tárgyakat használnak és a másik ember hitét.

Az akarat hatalmához meditáció és kitartás kell, önmegismerés.

A vudu-t nem ismerem. Sokféle dologból származhat erő, hatalom. A legtisztább, ha kitisztítod az utad az akaratod előtt.

2016. ápr. 29. 12:12
 7/7 anonim válasza:
Azt csak akkor lehet tanulni ha eleve van adottságod valamilyen. Sima embernek nem fog menni.
2016. máj. 11. 02:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!