Asztrál síkon lehet negatív energiát TV-n keresztűl sugározni tárgyba?
Egy barátom, akit az ufókongresszuson ismertem meg mondta, hogy van olyan telepatikus természetű energia, amit mellesleg az ufók is használnak, ami a TV képernyőn keresztűl is hat. Az a lényeg, hogy a TV-n látva egy embert a szelleme megjelenik előtted, mintha élőben lenne ott és asztrál szinten tudnak negatív energiát küldeni.
Van olyan ember, akinek erős kisugárzása van, az akaratlanul is, ha elmondja a bajait. Erősen koncentrál a problémáira, emiatt a negatív energiáit kivetíti azzal az emberrel akivel beszél a TV-be, hisz a szelleme megjelenik és ilyenkor olyan, mintha támadás érné az embert. Erre mutatott egy példát Robelin jósnővel a TV-ből, mikor teljesen normális vizet iszik, kiköpi mert negatív energiával tőltötte fel a kérdező akaratlanul. Elég döbbenetes video :
https://www.youtube.com/watch?v=KNTVmd2SMs4&feature=youtu.be
Létezik ilyen? Mit tapasztaltál?
A TV-műsor a készülékedhez rádió- és fényhullámokon jut el.
Egyik sem azasztrál-sík eleme, mindkettőre a tudományos és a tudomány által jól ismert törvények vonatkoznak.
Következik ebből, hogy az asztrál-sík energiáit nem viszik át.
"A TV-műsor a készülékedhez rádió- és fényhullámokon jut el.
Egyik sem azasztrál-sík eleme, mindkettőre a tudományos és a tudomány által jól ismert törvények vonatkoznak.
Következik ebből, hogy az asztrál-sík energiáit nem viszik át."
Az asztrál sík energiáit nem a TV viszi át. Nem is azt írtam, hanem a TV-n látja az embert és hallja a hangját ez a kettő pontos ismerete elég az sztráltest megidézéséhez illetve akinek erős képessége van, annál megjelenik egyből. Energiát azon át adna át.
# 2 ezzel a linkkel konkrétan semmit sem segíttél
"De az energia önmagában kifejezhetetlen, lelki, és mindig változik, ezért a szöveg elévül, és csak kis részét mutathatja meg annak ami épp aktuális - és akinek.
"
Pontpsan ! Erre gondoltam én is.
Cigányútra ment Robelinnek a korty víz.Ennyi van a videón s ebbe nem kell semmit belemagyarázni mert ők ebből élnek. Nézd meg a videón a Ft./perc díjat is amit majd a telefonszámlán befizetsz.
A legtöbb főként idős néni a Kincses Kalendáriumot olvasta amit a 3. szomszédasszonytól kapott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!