Milyen varázslatok léteznek?
nagyon viccesek vagytok amugy . Én ismerek sokat meg sok bájitalt. nemmindegyiket próbáltam ki de van ami már elsőre sikerült . pl . Obstinatus Domus - Vérzés elállítása
A nyílt sebre kell koncentrálni, és teljesen nyugodtnak kell lenni ahhoz, hogy működjön a varázslat. Tapasztaltabb tündér már belsővérzéseket is képes elállítani ennek segítségével . Ez hasznos és könnyű . Ha hiszotek ha nem nekem bevált .
És ha van időtök energiátok és eléggé koncentráltok sikerülni fog lehet nem elsőre de sikerülni fog.
"A nyílt sebre kell koncentrálni, és teljesen nyugodtnak kell lenni ahhoz, hogy működjön a varázslat."
Hát persze, mert ha nyugodt vagy, akkor lassul a szívverésed, lassabban folyik a vér, van ideje megalvadni.
lemon 7 te normális? vagy azt mondta az elötted válaszoló hogy valaki más és nem aki megsebesült nyugszik meg és koncentrál
ottálom az ilyen nyomurult túdós fanokat,hittek benne emberek meggyogyultak rákból és megjavult a szemük
tessék itt van egy jó pár:)
Ezt most hogy értsem? :
"Flamma - csak csettints két ujjaddal,s a tenyeredben máris apró kék lángocska jelenik meg lágyan lebegve.Ez csak fényt ad,de nem éget meg."
A linken volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!