Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Az átok visszaszáll? Hogy...

Az átok visszaszáll? Hogy lehet magakadályozni ezt? Lehet valaki "immunis" az átokra?

Figyelt kérdés
Hitetlen valaszolok keruljenek!!!!

2016. júl. 8. 14:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem átkozódsz, akkor nincs mi visszaszálljon, tehát így tudod megelőzni. Mindenkinek csak olyat kívánj, amit magadnak is kívánnál.

Tuti, hogy visszaszáll, volt egy átkozódó ismerősöm és sorozatban balszerencse érte őt is.

2016. júl. 8. 14:57
 2/12 anonim ***** válasza:
90%
Nehéz elhinni, hogy az ezo kategóriában nem csak trollok kérdeznek, nagyon nehéz...
2016. júl. 8. 15:00
 3/12 anonim ***** válasza:
71%
Az indokolatlan átok mindig visszaszáll a kibocsátója fejére --százszorosan. Ez ellen egyet lehet tenni: nem kell átkozódni.
2016. júl. 8. 15:15
 4/12 anonim ***** válasza:
52%

Légy szkeptikus és ne higgy ilyen hülyeségekben! Persze neked, aki csak egyfajta válasz hajlandó elfogadni ez nagyon nehéz lesz! :D

Bátorításul közlöm, hogy bizonyított: az átok és egyéb ezoterikus marhaságok csak azokra hatnak akik elhiszik hogy hathat rájuk! Légy szabad és ne higgy ilyenekben! :D

2016. júl. 8. 17:37
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Semmi átok nem száll vissza, amit nem raksz másra!
2016. júl. 8. 19:38
 6/12 anonim ***** válasza:
Az "átok" egy rosszul használt kifejezés,a negatív akaratra, avagy, az úgy nevezett állapotra, vagy is rosszra! Nincs jó és rossz! Ne ítélkezz, hogy ne ítéltess! Egyenlőek vagyunk,tehát egyensúly van érvényben, az átkozódás esetén is! Az az átok, amit ártónak érzel tőle, egy adott személlyel kapcsolatban,és szituációban. Pl:. XY... azt mondja,hogy "szép az új,kék pólód,de neked jobban állna a zöld" van egy ("Úgy Nevezett") Pozitív, és negatív válasz reakció! pl:. pozitív reakció válasz esetén:. Köszönöm, hogy szóltál. Lehet, máskor zöldet veszek,mert illik a szemem színéhez... ,és a... Negatív válasz reakció esetén ez:. Biztos nem tetszik a kék színe, és ezért mondod, na menj te a fenébe,mert utálatos vagy! Na most a példát nézve értelmezd, mi a jó és rossz reakciónk a kommunikációnkban... :) Ez azért van,mert az ember bizalmatlan néha. Nincs jó és rossz! Mert Minden nézőpont kérdése! Láss más szemszögéből,és megfogod érteni.A mondás szerint az átok vissza száll,arra aki kiszórta! Ha nem tudsz átkozni, nincs értelme az egész kérdésnek, mert nem átkozódtál. A bűntudat nyomja az átkot vissza, feléd! Ha nincs bűntudatod, nincs mire visszaszállnia, az átoknak... Hisz aki átkozik,és vissza szállt rá, annak bűntudata van, amiért el átkozta... Az átok,át hatol az okon, és az ok, a mondás szerint, mindig?.... én,vagy,ok! Istennek bűntudata volt, hogy elátkozta a két fát, "Tudás, és az Élet fáját" Lucifer Nevére,ezért át ütött saját magán, hogy az okot, megtalálja, ami ő maga volt! Ezért Lett Lucifer a Bűnbak... rá terelte Isten a bűnt, amit ő okozott neki, egy nemesebb cél érdekében! Ez az Átok Legendája! Átkozni nincs értelme, kivéve, ha egy nemesebb célt szolgál, az átkozódás! Ne legyen senki iránt negatív gondolatod, bocsájtsd meg neki, ami miatt átkozódtál ellene, és az átok megszűnik magától! :)
2016. júl. 8. 23:17
 7/12 anonim ***** válasza:
Utóbbi válaszadó vagyok! Hozzá kell tennem, hogy Én globálisan hiszek mindenben, ami történeti időkben íródott, pl angyal biblia, biblia, ördög bibliája stb...,de valóban ne ragadj le egy hit formában,mert minden összefügg mindennel! Egy dolgot jegyezz meg... Nincsenek véletlenek, és nincsenek szerencsék! Minden egy isteni terv része! Lucifer a gonoszt megszemélyesítője, nem gonosz,csak része egy Isteni tervnek!A legfényesebb Angyal nem bukhat el, hisz csak álca,mert tovább fejlődött,többet tapasztalhatott meg, mint a többi angyal! A Krisztus azt jelent "felébredt" az Anti-Krisztus Alvót jelent! Tehát Lucifer nem alszik, mert fő őrdög! És az igaz Magyar mondás szerint ..."Az ördög, sohasem??...." "Az őrdög, soha sem alszik!" Remélem ismered, ezt a mondást... >;)
2016. júl. 8. 23:34
 8/12 anonim ***** válasza:
Anno én megátkoztam valakit, nekem bejött, nem szállt vissza. Olvass utána amúgy, itt nem kapsz olyan választ amilyet szeretnél.:D
2016. júl. 9. 15:59
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
még nem 8-as... majd amikor a legrosszabbkor jön, akkor csap le rád
2016. júl. 9. 16:40
 10/12 anonim ***** válasza:

Szerintem a legfontosabb, hogy bízz magadban és ne aggódj feleslegesen a dolgon.

Amúgy van olyan, hogyha az ember szarul csinálja akkor egyből szétb*ssza magát, vagy kevésbé rossz esetben saját magán is marad egy kis negatív energia. Érdemes a kellő hozzáértést megszerezni minden spirituális technika alkalmazása előtt, bár átokszórást amúgy sem javaslok senkinek.

2016. júl. 9. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!